miercuri, 7 septembrie 2016

Review: Săpunurile solide Aile

        Hello! Cum mai sunteți? Sper că vă bucurați de zilele acestea mai frumoase, de septembrie. Mie nici acum nu-mi vine să cred că s-a dus și această vară. Cum e posibil așa ceva? Cu toate acestea, astăzi vă voi vorbi în câteva cuvinte despre ultimele 3 săpunuri solide pe care le-am folosit, sau le folosesc în prezent.
        Precizez din start faptul că toate cele trei săpunuri solide sunt cumpărate din Kaufland, sunt produse de Aile și au costat fiecare doar 95 de bani.


        Acesta, Ocean Fragrance, este cel mai recent început dintre cele trei, încă nu l-am terminat și va mai dura până să-l termin. E un săpun obișnuit, spală ok și face spumă, are un miros oarecum a cremă de mâini (?), ceva în genul săpunului solid Dove Original, ca să fac o comparație. Săpunul are o culoare albastră.


        Varianta Orchid Fragrance a fost prima folosită, are un miros floral așa cum îi spune și numele, nu știu dacă neapărat a orhidee, spală bine și face spumă. Are o culoare roz, de aceea am ales să îl folosesc pe el primul, nu știu dacă ați realizat sau nu, dar, deși mai cumpăr chestii roz, nu-mi place culoarea roz.


        Această variantă, Olive Fragrance, a fost preferata mea, din cauza mirosului proaspăt pe care-o avea. Chiar m-a surprins și sunt bucuroasă c-am nimerit un asemenea săpun fain la un asemenea preț de tot râsul, vă dați seama. Ca și în cazurile precedente, are aceeași culoare ca și ambalajul, adică un verde plăcut.

        Ceea ce vreau să adaug e faptul că le-aș recumpăra, doar că am atâtea şi atâtea produse începute sau pe stoc, iar, pe deasupra, mai vreau şi altele. Din partea mea, toate cele trei săpunuri primesc nota 10 / 10. 

4 comentarii:

  1. acum am un sapun solid de la bottega verde, dar de obicei le prefer pe cele lichide (am dezvoltat o fixatie pentru ele, nu stiu de ce).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am preferințe de moment doar, de aceea prefer sa am disponibile ambele variante în baie la îndemană

      Ștergere
  2. Pe astea chiar nu le-am incercat. Zici ca ala de Masline e mai fresh!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintre cele trei săpunuri încercate de mine, da, cel verde e cel mai fresh.

      Ștergere