miercuri, 16 noiembrie 2022

Cumpărături de Advent

Hello! Cum mai sunteți? Sper să vă găsesc bine... Dacă nu demult vă spuneam că nu îmi mai doresc să fac cumpărături cosmetice prea curând, ei bine, se pare că nu m-am dezmințit și am profitat de foarte multe oferte și oportunități. Nu de alta, dar sunt lucruri pe care mi le doresc și de 6 ani (nu că le-aș mai putea primi vreodată, dar asta e viața), iar anul acesta am avut posibilitatea să achiziționez ceva în acest sens.


Despre calendarul de Advent am mai pomenit în clipul destinat celui de la Alverde, dar acesta de la Balea Men e primul cumpărat pe 2022. Am observat doar după ceva vreme de la achitarea produsului faptul că produsele ar trebui să fie destinate domnilor, dar cum am mai menționat de nu știu câte ori, majoritatea produselor sunt proiectate a fi unisex, iar asemenea formulări referitoare la genul persoanelor cărora este destinat produsul ar fi mai degrabă marketing. O parte dintre produsele de aici au fost încercate, ba chiar terminate, dar e o experiență în sine să am opțiuni.



Tot o dată cu Calendarul de Advent Balea Men am mai achiziționat și alte câteva produse pentru duș, de data aceasta fiind vorba despre produse destinate doamnelor: un peeling pentru corp de la Balea (în mod normal niciunul nu m-a dezamăgit la capitolul acesta), o spumă de duș (pentru variație), un ulei pentru duș (o noutate pentru mine), un gel de duș și un săpun lichid (e o poveste lungă despre ideea de necesitate a acestui produs).


Șamponul Bioderma Node G a fost un fel de înlocuire, doream un Vichy Dercros pentru păr gras, dar cum nu aveau strop de produse Vichy în farmacia în care intrasem, am ales această variantă, culmea, și acesta a fost ultima bucată din acest sortiment. Nu știu de ce am mai cumpărat șamponul Pantene, doar ce-l cumpărasem pe cel de la Bioderma de vreo jumătate de oră. Iar produsele de la Elmiplant sunt cumpărate prin cupoanele de reducere de la broscuța de reciclare Kaufland, cred că prin 27 octombrie, nu mai credeam că apuc la ele sub reducere, de câte ori intram în magazin să consum produsele, nu era țipenie de produs la raft.

Deci, după ce trecusem prin DM pentru calendare și celelalte produse Balea nu m-am cumințit deloc, a trebuit să trec și prin Kaufland, nu? Era o promoție cu nu știu cât la sută reducere la produsele Palmolive, dar nu știu ce era în căpățâna mea, dar eu am luat produse Protex (fuseseră la promo cu o săptămână înainte), dar am și pentru ele un fel de project pan, pe care parcă prevăd că va fi un epic fail acel project pan.


Tot atunci, când am cumpărat calendarele și săpunurile Protex, era promo și la produsele Wash & Go sau Tesori d`Oriente, adică cumpărai oricare 3 produse din acele 2 mărci iar cel mai ieftin era gratis. Primele cumpărate au fost 3 geluri de duș Tesori d`Oriente, cel cu mosc alb, Thai Spa și Persian Dream. Cel Persian Dream a fost o alegere neinspirată, mă gândeam la ceva miros oriental dar e dulce ca nevoia defapt.

La câteva zile după vizita combinată DM și Kaufland, am trecut prin Bănuțel și Kaufland de unde am cumpărat 2 plicuri de praf decolorant și 2 flaconașe de emulsie revelatoare de 6%. Apoi, tot din Kaufland am cumpărat un ulei de păr Wash&Go, un balsam de păr leave-in Wahs&Go și o mască de păr Wash&Go. De asemenea, am mai cumpărat 2 geluri de duș Tesori d`Oriente (Hammam și Aegyptus) și o apă de parfum Tesori d`Oriente Byzantinum.



Iar dacă tot a fost de curând 13 noiembrie, am dat o fugă prin Penny, pe motiv că am fost tot week-end-ul respectiv de dimineață la lucru. Din cele 8 lucruri de cosmetică luate de acolo, pot spune că aveam nevoie doar de 2 dintre ele. Dar să le luăm pe rând, zic. 3 geluri de duș, unul cu miros marin, unul cu miros de portocale, al treilea cu miros de nucă de cocos iar ultimul cu parfum de rodie. Nu știu mare brânză despre ele, doar că cel cu rodie este fabricat în România, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Iar cel cu portocală va fi numai bun în perioada sărbătorilor de iarnă, iar ce rămâne din el o să facă echipă bună cu cel cu miros marin când se va mai încălzi afară. Cât despre cel cu cocos, sper să-l termin iarna aceasta, de mânuță cu săpunul lichid Balea de mai sus.


Eh, da, ultimele produse, sper, pentru această postare. Aparatele de ras și proteslipurile erau cele 2 articole esențiale de care aveam nevoie, și pe care n-am mai stat să le cumpăr de la lucru, nu de alta dar mă cam grăbisem după autobuz, să îl prind, nu de alta, dar cred că era ultima cursă de pe linia respectivă. Săpunul lichid nu era neapărat o urgență, dar e bine să ai ceva stoc de asemenea produse, chiar dacă mai aveam săpunurile solide în caz de ceva. Iar loțiunea micelară a fost iarăși un moft deoarece mai am ceva produse destinate demachierii, dar niciodată nu sunt în stare să aproximez cât mă mai pot ține asemenea produse.


Cam acestea sunt cumpărăturile mele la capitolul cosmetice pe toamna lui 2022, probabil vor mai fi ca excepție niște proteslipuri și șervețele umede, dar astea sunt fleacuri în viziunea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu