duminică, 29 martie 2015

Review: Săpun solid Nivea Lemongrass & Oil

         Hello everybody! Azi vă vorbesc despre un alt săpun solid, și anume despre cel de la Nivea cu lemongrass și ulei.
         M-a atras la produs faptul că conține lemongrass, deci trebuia să fie ceva cu un miros foarte fresh, proaspăt. Și chiar nu m-am înșelat deloc, are un miros ce aduce a lămâie și a proaspăt.
         Produsul se consumă destul de greu, mi-a luat mai bine de 2 săptămâni să-l termin, aproape 3. Nu-mi irită piele, dar nici nu mi-o hidratează și catifelează la fel de bine ca săpunul solid cremă Balea Sensitive. O altă comparație între cele 2 săpunuri ar fi că dea de la Nivea îmi lasă un ușor miros proaspăt pe piele, deși nu ține mult mirosul și n-am nevoie de 2 săpuniri să scot toate mirosurile de pe piele.
        Cred că se găsește în toate magazinele de cosmetice și în marile lanțuri de magazine; personal, l-am luat din Carrefour cu 3 lei, fiind mai scump ca săpunurile Nivea în „punguțe”.
         Dacă aș mai recumpăra produsul? N-aș putea spune da, deoarece mami le folosește cel mai des, eu folosesc săpun lichid pentru mâini și gel de duș când fac duș, rareori folosesc săpun solid la duș (produsul de față e o excepție).
        Notă acordată: 9,5 / 10.

3 comentarii:

  1. Momentan folosesc un sapun solid natural, dar si acesta ar fi tentant, mai ales pentru miros!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. să ştii că miroase bine a citrice şi mi se pare revigorant

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere