duminică, 1 martie 2020

Cartea săptămânii #18: „STAR WARS: Episodul III Răzbunarea Sith” de Matthew Stover


Hello! Cum mai sunteți? Sper că mai bine ca mine, care pur și simplu e atât de rușinată de sine însăși... De ce? Pentru că ultima recenzie de carte a fost acum 3 ani, la sfârșit de ianuarie 2017. Nu e deloc ok, zic doar.

Că nu sunt o mare fană STAR WARS probabil intuiți, de vreme ce nu prea vorbesc despre seria asta, dar ce nu știți e faptul că am în casă o carte din serie iar unul dintre personajele mele preferate este senatoarea Amidala. Acțiunea din carte se petrece de-a lungul a aproximativ 3 - 4 luni, cât mai are senatoarea Amidala din sarcină, Este povestea decăderii și transformării lui Anakin în Darth Vader. Este o carte mult prea subțirică pentru ce mi s-ar părea mie subiectul ei. De asemenea, ca în multe alte cărți ale seriei, mi se pare că accentul e mult prea focusat pe tehnică și viteza acțiunii și nu pe evoluția personajelor, ceea ce e un mare păcat. Cel mai rău e faptul că, din nou, Padme nu prea are parte de expunere, iar pentru una dintre fanele ei e un lucru rușinos.

Ca și recomandare, aș recomanda-o ca pe-o lectură ușoară, eventual de seară, când n-ațiți chef să vă bateți capul cu nu știu ce capodopere și ițe încurcate ale acțiunii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu