Hire Me Direct

luni, 20 ianuarie 2020

Review: Gelul de duș Fa Luxurious Moments


Hello! Cum mai sunteți? Oare mai ține mult această iarnă? Eu mai întotdeauna îmi doresc vreme călduroasă, iar cum eu trăiesc în așa-zisa zonă temperată a emisferei nordice, am vreme cu adevărat caldă cam de la jumătatea lui aprile până pe la jumătatea lui octombrie.

Așa încât pentru astăzi m-am gândit să scriu câteva cuvinte despre gelul de duș Luxurious Moments a celor de la Fa. Eu l-am cumpărat la pachet cu deodorantul Mystic Moments, și abia acum îmi dau seama că amândouă produsele au în nume ideea de Moments. Am cumpărat și folosit gelul de duș pe timp de vară și început de toamnă, deși mi se pare c-ar avea un parfum mai potrivit pentru o vreme mai răcoroasă (nu neapărat potrivit pentru sărbători), iar asta cred că se datorează mai ales violetei roz, dar și ametistului negru. Mirosul este cumva greu, floral. Gelul este de culoare oarecum movulie cu ceva sclipici.

Nu spun că gelul de duș este rău în vreun fel sau altul, doar că nu rezonez cu parfumul produsului iar faptul că l-am avut într-o cantitate de 750 ml a fost cam multicel pentru mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu