joi, 21 iulie 2022

Cartea săptămânii #41: „Academia vampirilor: Limitele Spiritului” de Richelle Mead


Am ajuns în sfârșit, să fac și recenzie cărții "Academia Vampirilor: Limitele Spiritului" de Richelle Mead.


Rose s-a întors la Academie și o vedem cum își trece examenele împreună cu buna ei prietenă, Lissa Dragomir, în timp ce-și fac sumar un plan pentru a-l transforma pe Dimitri înapoi în dhampirul care era cândva. Zis și făcut, o dată absolvite Academia și ajunse la curtea Moroilor, cele două fete cucuiete, ajutate din stânga și din dreapta, ajung să afle unde e închis Victor Dashkov, să facă un plan de evadare pe care-l și pun în aplicare cu succes doar pentru a ajunge la fratele acestuia care e un alt utilizator al Spiritului care a reușit s-aducă o strigoaie la forma ei inițială.


Lissa, cu lecțiile învățate și cu Rose ispășindu-și pedeapsa pentru așa-zisa lor escapadă la Las Vegas cu ocazia absolvirii Academiei, reușește să se lase răpită de strigoiul Dimitri doar pentru a se folosi de operațiunea pusă la cale pentru salvarea ei pentru a-l aduce înapoi pe dhampirul Dimitri.


În sfârșitul cărții, Rose trebuie să facă față relației cu Adrian Ivashkov, unui Dimitri foarte schimbat și perspectivei unei condamnări pe nedrept pentru asasinarea reginei.


În cartea asta am văzut unu dintre cele mai nebunești planuri ale celor 2 fete, mai nebunesc și decât fuga de la Academie și cei 2 ani petrecuți printre oamenii simpli. Părerea mea e că autoarea rămăsese într-o pană serioasă de idei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu