luni, 29 iunie 2015

Review: Balsam de păr Volume & Style de la Cien


        Hello! Azi vorbesc despre al treilea balsam de păr pe care mi l-am cumpărat singură și l-am și folosit deja în anul acesta. O să-l găsiți și miercuri în „preferatele lunii mai + iunie”, s-a terminat pe la sfârșit de mai - început de iunie.
        Cred că l-am luat prin februarie mi se pare, dar cum am avut și masca de păr Kallos Latte, au trecut mai greu puțin ambele produse, le-am alternat, dar nici nu am folosit o grămadă de produs la o singură spălare pe cap deoarece am părul gras și dacă ajung prea aproape de rădăcină cu balsamuri de păr cu clătire & măști de păr risc să trebuiască să mă respăl pe cap în următoarele 36 de ore, ceea ce pentru mine chiar nu e funny.
       Balsamul mi s-a părul destul de bunicel, îmi înmuia vechile vârfuri de păr foarte deshidratate și despicate, doar că nu chiar atât de tare ca masca de păr Kallos Latte, plus că-mi face părul mai ușor de pieptănat, din câte-am observat eu. Are și consistență destul de vâscoasă (cred că rămân iarăși fără cuvinte potrivite), nu e la fel de lichid ca cel cu cofeină de la Balea. Ah, și să nu uit, e foarte bun pe ost de gel de ras pentru aparatul de ras, pentru cine folosește asemenea produse de epilare, consider că e un amănunt important de menționat; mulțumesc Aurorei Toma sau Alinei lui Brumărel despre pont, îmi pare rău fetelor, dar nu mai țin minte care ați făcut postarea cu trucul și n-am răbdare să cotrobăiesc prin ambele bloguri la ora actuală.
        La cei 5 -6 lei cât îmi amintesc eu să fi costat balsamul, o să am pe listă măcar un alt balsam Cien, chiar dacă nu va fi acesta.
       Notă acordată: 10 / 10.

2 comentarii: