miercuri, 3 iunie 2015

Primele cumpărături după terminarea proiectului

        Hello! De foarte multă vreme mi-am dorit să mai fac niște cumpărături, așa încât ieri și alaltăieri am fost la cutreierat de magazine dacă tot era o zi liberă plus una mai scurtuță și puteam face cumpărături de cosmetice.


        Am vizitat în total doar 3 magazine, dar pot spune c-a fost un tur destul de rapid, căci mai aveam de gând să fac și altceva înafară de cumpărături zilele trecute. Din Kaufland mi-am luat 4 măști de față - 2 termale cu iasomie de la Chantelle și 2 de la Himalaya - (deja am folosit aseară una) și 2 șampoane antimătreață. Mi-am călcat pe orgoliu și am recumpărat un produs Head & Shoulders la 200 ml, mai precis un șampon Ocean Energy; n-am mai încercar până acum vreun șampon Clear dar am citit pe blogul cuiva, nu mai știu cine era autorul / autoarea, cum că Clear nu usucă părul în comparație cu H&S așa că mi-am propus să le dau o șansă măcar.


        Apoi am mers cu tramvaiul până la Lidl să-mi iau săpun lichid căci nu mai aveam de ceva vreme și mi s-au lipit încă 2 sticle de săpun (una de la Finale cealaltă de la Cien) plus un gel de duș Cien ediție de primăvară pe care abia l-m mai găsit, un pachet de șervețele umede Softino de care tot zicea Claudia, un spray de protecție solară Cien cu SPF de 30 și un ulei de prunci mici Johnson Baby să îndepărtez rămășițele de ceară de pe picioare. Foarte multe produse am reușit alaltăieriieri să iau dintr-un foc.


         Iar ieri am fost prin Auchan după ce-am scăpat de facultate, aveam nevoie de ceva mai mult săpun lichid dar Lidl-ul și Kaufland-ul n-au reușit să mă momească cu prea multe produse. Am reușit să dau de un săpun lichid cu miros de orhidee de la Vir (400 ml la 4,5 lei, au prețuri diferite la săpunuri Vir cu mirosuri diferite) plus 2 rezerve de 250 ml de săpun lichid marca proprie Auchan, o rezervă cu ceai verde și una cu săpun de Marseille?. Mi-am mai luat și un tricou la 15 lei, în ultima vreme cam colecționez tricouri din Auchan, e a patra bucată luată în ultimele cred că 2 săptămâni. Iar parfumelul mi l-am luat de la magazinul de cosmetice de la parterul magazinului Crișu (dacă tot am fost luni seara la un suc în McDonald cu o prietenă plecată la muncă în Austria și venită acasă în vizită), e un essence like a rollercoaster ride și miroase foarte proaspăt, îmi place idee să m-am gândit să-l fac produs de poșetă.


     


















        Apoi, luni am mai luat un săpun Cien cu fructul pasiunii și cocos din Lidl, iar azi am terminat cu niște șervețele umede varianta travel size marca proprie Auchan (2 pachețele), 1 pachet mare de șervețele umede de vreme ce în ultima vreme am mâncat 2 pachete de la Wickies, am mai luat un pachet de șervețele albe marca proprie Auchan, 3 pachete de benzi de ceară rece de la Gerocossen pe care aproape le-am terminat până să-mi dau seama că mai trebuie să le pozez de aceea mai apare doar un singur pachet în poză, mi-am mai luat o cutiuță la 250 ml de mască pentru păr Kallos Placenta și o cutie de ceară pentru depilat pe care nu știu când o voi folosi; iar la final am mai luat 2 înfolieri de batistuțe căci de dimineață m-am trezit că golesc punga în care le țin.
        Cam astea sunt noutățile pentru moment, sper să nu mai plec prea curând la cumpărături de cosmetice, asta însemnând cam toată luna.

8 comentarii:

  1. Uau, chiar multe produse! Cum ti se pare benzile de la Gerocossen? De unde le-ai cumparat si cat ai dat pe ele? Mersi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum am mentionat, am folosit ieri 2 pachete si ceva in conditiile in care eu am enorm de mult par pe picioare si a trebuit sa folosesc o lumanare sa le reincalzesc dupa prima utilizare; sunt cele mai bune si spornice benzi de ceara folosite, cele de la Sesu si Veet m-au dezamagit rau. Le-am gasit in Auchan cu 6 - 6,5 lei pachetul de 20 de benzi. Singurul lucru de care ma plang e ca am nevoe de sursa de caldura sa le reincalzesc si chibritele sau bricheta nu-s de luat in calcul.

      Ștergere
  2. Mersi de raspuns! Si eu folosesc benzi de ceara (pe acestea de la Gerocossen nu le-am avut, dar chiar vreu sa le cumpar) si le incalzesc mereu cu uscatorul de par/foehnul. Ai incercat asa? E foarte usor si practic :). De la Sesu am avut si eu, de la Veet nu. Pe viitor poate vrei sa le incerci pe cele de la Elmiplant, mie imi plac tare mult si sunt destul de ok la pret :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc de sugestia cu benzile de la elmiplant. Mă bucur că te-am putut ajuta. Iar de încălzit benzile de ceară rece cu uscătorul de păr n-am încercat, mi se pare o idee cam greu de pus în practică.

      Ștergere
  3. Greu? De ce? Uite cum fac eu
    Iau banda din cutie (2 benzi lipite, cum e normal).
    Pornesc uscatorul si efectiv tin acel jet de caldura orientat spre banda pana vad eu ca se inmoaie ceara dintre benzi.
    Despart benzile si o aplic pe fiecare in parte.
    Dupa ce etrag, le lipesc cum au fost initial si iar le incalzesc, apoi le reaplic.

    Poti incalzi si o banda individual, numai sa nu fie prea mare jetul de aer de la uscator, ca iti sufla/intoarce banda si ti se lipeste de mana.

    Bafta daca incerci! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e greu... Cu lumânarea e mult mai simplu c-o ții tot timpul prinsă și doar dezlipești banda de pe piele și-o plimbi deasupra flăcării, atentă să nu te arzi.

      Ștergere
  4. ai adunat cateva! sa le folosesti cu drag! de multe ori m-am uitat si eu dupa rezervele alea din Auchan, cred ca trebuie sa le incerc si eu, mai ales ca au multe arome.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Eu cred c-o sa bag cele 2 rezerve pe la mijlocul lui iulie, sa zicem. Sapunul de Marseille sau cum se scrie miroase foarte bine a lamaie, din cate simt eu prin ambalaj

      Ștergere