luni, 12 octombrie 2015

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #1

        Hello! În ultima vreme am tot văzut pe blogurile altor bloggărițe câteva tipuri de postări care mi-au plăcut foarte mult, dar pe unele dintre ele eu chiar nu le-am abordat. De exemplu, îmi plac postările de genul preferatele lunii sau empties sau trash day, îmi plac postările cu manichiuri mai complexe ca ale mele, 24 hours, postări de tip caleidoscop, postări de genul „ce-am mai făcut în ultima vreme / săptămână” sau citatul zilei.
        Nu că n-aș avea idei de recenzii, dar majoritatea se leagă de produse cumpărate în ultima vreme și despre care vă voi vorbi abia în articolul de mâine, nu mă hazardez să fi publicat azi o recenzie a vreunui articol pe care vi-l prezint abia mâine și apoi unii să se întrebe de unde-a mai răsărit și produsul ăsta.
        Asta m-a făcut să vă povestesc puțin ce-am mai făcut în săptămâna ce s-a-ncheiat ieri, chiar dacă nu voi folosi prea multe poze, căci înafara pozelor strict pentru acest blog, n-am mai făcut poze din vară.
        Lunea trecută am reușit, în sfârșit, să-mi fac rost de orarul de la Sisteme Distribuite în Internet cică, o să înțelegeți imediat de ce doar cică. Faza era că eu mi-l culesesem abia după 16:30 și figura c-aveam de la 15 la 19 curs și seminar la aceeași materie cu aceeași persoană; să intru la sfârșitul cursului cu scuza că „Știți, joia trecută (adică de 1 octombrie), la 12 jumate nu era afișat niciun orar la specializarea & anul nostru, abia acum l-am pescuit.” era o situația idioată și să fi intrat doar la seminar era la fel de idiot, mai ales că de la 17 la 21 aveam ore la Management în IT și puteam ajunge la timp. O fost mai bine c-am apărut la orele de la management căci nu ne-o ținut mult proful (deși o întârziat minim jumate de oră) și am aflat și cum stau treburile pe acolo.
        Marți ajunsei cu o întârziere de cel puțin un sfert de oră, dar o fost ok, iar n-am stat nici 2 ore din cele 6 ore cât ar fi trebuit să stăm și am aflat cam cum se vor desfășura treburile pe acolo, dar m-o enervat rău colegul care o ridicat carnetele de la secretariat. După ce c-o fi ajuns la cine știe ce oră (nu neg c-o fi dat într-un bun sfârșit și el pe la respectiva materie), adică clar n-o venit la cursul de la 15 la 17, cică către mine că noi n-am fost pe acolo.
        Miercuri m-am dus aproape degeaba pe 12 la facultate. Aici vine explicația lui „cică” de la faza cu orarul de la SDI. Am ajuns la 12 fără un sfert la Științe, toată transpirată, ca să aflu că cursul de la 12 la 14 se mutase marțea de la 12 la 14 de luni până miercuri, așa încât nu mai aveam liberă ziua de marți la Științe. Și singura parte bună îi că mi s-a mai compactat puțin orarul, scăpai de ora aia liberă de la 17 la 18. Eu eram foarte pornită să fi stat de la 12 la 21 doar la Științe pe ziua de miercuri, dar de nervi m-am ocupat de ceva birocrații și m-am dus la orele de la Management.
        Joi am zis că încep la 16 cu laboratorul de la SDI și continui cu a doua jumătate de curs și cu poiectul ce-l avea. Am avut „noroc” c-am fost singură și proful m-o lăsat la 16 jumate și-am ajuns bine și la Management și-am scăpat repede și de acolo.
        Vineri am lenevit puțin și mi-am făcut de lucru prin oraș cu niște rezultate de analize de scos, cu ceva birocrații și ceva cumpărături alimentare. Și cu cititul puțin.
        Sâmbătă iar lenevii și mă mai ocupai puțin de blog. Vremea asta așa aiurea îmi omoară tot cheful de lucru, abia fac ceva de subzistență.



        Ieri am făcut același lucru ca și sâmbătă, singura diferență îi că m-am uitat la cursa de Formula Unu din Rusia. Da, așa e, îmi place Formula Unu, mi-aș fi dorit să fiu și eu pilot de Formula Unu dar din cauza problemelor de vedere care nu mai pot fi vindecate defel și a faptului că nu dispuneam de surse de venit când a trebuit, nu mai am nicio șansă.
        Acum, chiar mi-aș dori să devin cândva inginer de curse, dar nu sunt sigură că am calificările necesare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu