luni, 14 noiembrie 2016

Review: Cremă hidratantă matifiantă Gerovital Happiness


       Hello! Cum o mai duceți?
      Precum știu majoritatea persoanelor cu ten mixt sau gras, problemele legate de acel luciu inestetic persistă tot anul, indiferent de anotimp, cu suișuri și coborâșuri. Acesta este și motivul pentru care am ales să vorbesc acum, pe sfârșit de toamnă, despre o cremă matifiantă, și nu prin luna aprilie, să zicem.
       Crema hidratantă matifiantă cu afine din gama Happiness a celor de la Gerovital este destinată, evident, celor cu ten gras sau mixt. Și chiar are miros fructat apetisant, nu e o glumă. O găsiți prin marile lanțuri de magazine, cam pe la 13 lei și are abia 30 ml. Ce-mi place cel mai mult e faptul că are pompiță, dozarea făcându-se optim, mie ajungându-mi de cele mai multe ori o singură pompiță de produs pentru a-mi acoperi fața.
       Sincer, ce nu-mi place e faptul că nu e atât deeficientă ca Garnier Skin Naturals Oil Control Complete, care, pentru moment, e etalonul meu pentru crema de față perfectă. Matifiază pentru scurt timp, apoi începe tenul meu să transpire și se duce totul de râpă. Cam asta e marea mea nemulțumire, transpir imediat și pot s-o reiau de la capăt cu spălatul feței, cremă și machiaj.
        Recomand crema de față persoanelor care au ten mixt / gras fără probleme de transpirație 
instantanee și doresc o cremă matifiantă accesibilă. Plus că e produs autohton.
        Nota acordată produsului: 8 / 10.

4 comentarii:

  1. Eu am avut varianta cu zmeura, s-a pretat bine pe tenul meu vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am folosit, deja am o mie de creme care stau la rand si pe care nu le bag in seama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, eu stau așa la capitolul săpunuri și geluri de duș, nu știu pe ce să pun mâna ca să se termine o dată lucrurile astea.

      Ștergere