marți, 8 noiembrie 2016

La ce mai visează Ella #3: Canal Youtube vs lene


        Hello! Cum mai sunteți? Momentan, nu cred că voi mai face vreun articol din categoria „Ce-am mai făcut în ultima săptămână” din două motive mai mult personale: în ultima vreme nu prea mai fac ceva ieșit din comun pentru mine, dar și din cauza faptului că nu mai sunt populare pe blog, prin urmare mă gândesc să fac ceva mai util pentru blog.
        Ca să ajung la subiectul de azi și la titlu, mă gândesc să fac câteva articole în format video. Dar mi-e și foarte groază, știu că nu le am cu vorbitul. Pentru moment, mă gândesc să fac articole video pentru categoriile „Preferatele lunii”, „Empties” și „Cumpărături”.
        Ce părere aveți? Are rost să mă încurc cu articole video?

4 comentarii:

  1. daca ai curaj, da!!eu, recunosc, nu am nici rabdare, si nici nu prea ma omor cu vorbitul in fata camerei. prefer scrisul, e mai rapid :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori mi se pare foarte lent scrisul, de aceea ma gandesc sa trec si pe filmat, desi nici eu nu sunt vreun talent la capitolul vorbit oral.

      Ștergere
  2. Tocmai cu astea am zis si eu sa incep, si acum am idei marete in fiecare luna. Eu zic sa incerci, prima oara e mai greu, dupa aia vine totul natural.

    RăspundețiȘtergere