sâmbătă, 4 iulie 2015

Review: Deodorantele de cameră cu gel Adritt


        Hello! Nu știu dacă vi-am mai spus până acum, dacă n-am făcut-o, rușine să-mi fie și-o să vă spun acum: n-am intenționat să scriu doar despre cosmetice pe acest blog. În ultimul timp, mă rog, de când mi-am deschis blogul acesta, n-am prea apucat să mai scriu decât despre cosmetice în proporție de 99% și asta deja devine uneori un pic deranjant pentru mine.
        Așa încât azi vă povestesc despre niște produse pe care le folosesc, dar nu sunt cosmetice: deodorantele de cameră cu gel de la Adritt. Se găsesc prin Lidl cu vreo 2,5 lei o cutiuță de aceea cu 150 ml de gel. Se dă jos folia aia de plastic care e colorată și pui cutiuța în încăperea în care vrei să miroasă frumos. Și produsul ține undeva la vreo 3 săptămâni. Eu le-am dus în apartamentul lăsat moștenire de bunica care a decedat în luna mai și am pus câte unul în bucătărie și în ambele camere, lăsând deodorantul acela automat de la Glade sau Air Wick în baie (am rezervă de lăcrimioare - Lilly of the Valley în engleză - în el).
        Până acum am testat, ca să zic așa deodorantele cu miros Ocean, Lemon și Levender, precum se vede și în poză. Și pot spune că miros îndeajuns de puternic cât să nu fie nevoie de mai mult de o cutie din aia albă într-o cameră, asta când abia ai dat jos folie de pe ele, dar încep să fie abia perceptibile când snt pe terminate.
        Din partea mea, produsele au nota 10 fiecare, deoarece mi se par ieftine și eficiente, chiar dacă ar fi să iau câte 6 - 8 (8 dacă vreau să pun și-n baie una) bucăți pe lună, deoarece mi-ar ieși un cost de 15 - 20 de lei pe lună ceea ce chiar nu mi-ar ieși dacă aș folosi rezerve pentru deodorantele de cameră cu aerosol de la Glae sau Air Wick.

2 comentarii:

  1. eu in sezonul cald iau rezerve Air wick, iar in sezonul rece folosesc lampa de aromaterapie. deodorante de genul mai foloseam in masina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu fiind la început, tot testez pe ele... și când mă mut la casa mea o să-i iau mamei lampa de aromoterapie că ea n-o folosește defel

      Ștergere