duminică, 5 iulie 2015

Review: Masca de față cu minerale din Marea Moartă de la Chantelle


        Hello! Azi vă vorbesc despre prima mască de față pe care-am încercat-o vreodată, și anume masca de față cu minerale din Marea Moartă de la Chantelle.
        Țin minte c-am primit-o ca cadou de 1 & 8 martie, dar e din Kaufland căci doar acolo le-am văzut. Această mască de față este un fel de scrub, produs destinat exfolierii mecanice a feței. Nu mi se pare nici că e blândă cu față, nici că mi-ar agresa-o foarte tare, cea similară de la Balea mi se pare mult mai abrazivă. Ce nu-mi place e faptul că mi se usucă foarte tare pe față și îmi dă senzația de strâgere, iar a doua zi tenul meu este iar foarte uleios deși inițial îmi curăță binișor față. Am văzut-o cu vreo 5 lei 2 pliculețe de câte 6 ml parcă când am mai vizitat secțiunea de măști de față din Kaufland. Sincer, dacă ar mai fi să achiziționez o mască de tip scrub, m-aș îndrepta către un recipient cu mult mai multă cantitate de produs în el.
         Notă acordată: 7 / 10.

2 comentarii:

  1. N-am incercat-o, dar nu ma tenteaza mastile asa de mici, la plic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie îmi place că nu fac exces de produs; de acum înainte cred că consum gomajul mamei, că mie îmi pare că ea nu-l mai folosește

      Ștergere