miercuri, 15 aprilie 2015

Review: Gelul de duș Cien Red Sun

        Hello everybody! Se pare că mi s-a terminat mormanul de postări care erau programate, multe dintre ele chiar cu săptămâni în avans, iar eu m-am trezit și fără rezervă de postări și cu o criză de fiară foarte supărătoare și lungă, din cauza căreia nu m-am putut bucura de sărbătorile ce tocmai s-au încheiat ieri.
        Cu scuzele de rigoare asupra orei târzii la care apare acest review, azi o să vă vorbesc în sfârșit despre gelul de duș Cien Red Sun. Sper că vă amintiți că l-am luat pe la mijlocul lui noiembrie anul trecut din Lidl la vreo 3,5 lei - face parte din ediția disponibilă tot timpul - dar abia în perioada aceasta, prin martie, am reușit să-l folosesc și chiar să-l termin; aveam vreo 4  produse destinate curățării pielii dar acesta a fost cel care mi-a displăcut iar asta s-a văzut prin faptul c-a fost cel pe care l-am consumat cel mai repede, să scap de el.
        Produsul stă bine la capitolul curățirea pielii, n-am nimic să-i reproșez, iar mirosul lui discret ține cam până la 2 - 3 ore pe pielea mea. Problema e că nu-mi prea place cum miroase, are un miros mult prea dulceag pentru gustul meu, dar a ce exact miroase, n-aș putea să vă spun.
        Dacă aș recumpăra acest produs? Destul de rar, deoarece nu-i place mirosu.
        Nota: 7,5 - 8 / 10. 

2 comentarii: