miercuri, 12 iulie 2017

Review: Gel de duș B.U. bodystories


Hello! Cum mai sunteți?
După dezmățul cu multe geluri de duș în variantă normală sau chiar de acelea mari de 750 ml, am ajuns să mă urăsc și să am nevoie de un mic imbold pentru a continua să le folosesc pe acelea, așa că am achiziționat niște geluri de duș în variantă travel size de 50 ml sau 75 ml.
Acest micuțel gel de duș de la B.U. l-am cumpărat din Kaufland la vreo 3 lei sau pe aproape. Ar avea în compoziție ulei abyssinian și extract de orhidee.
Ca efect, nu am observat nimic deosebit, nu mi-a uscat pielea, dar nici nu mi-a hidratat-o în plus față de ceea ce exista deja. Ceea ce m-a deranjat în anotimpul călduros e faptul că are un miros foarte dulce, eu îl văd potrivit perioadei acelea de toamnă când în apartament e rece dar încă nu s-a dat drumul la căldură.
Probabil voi recumpăra gelul de duș în variantă normală dacă îl găsesc în perioada respectivă.
Nota mea pentru el: 9 / 10.

2 comentarii:

  1. pana acum n-am folosit geluri de dus b.u. dar am o colectie impresionanta, nici nu mai vreau sa mai cumpar ca apucata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toate ca si eu am cateva geluri incepute pe stoc, tot mi-am mai luat unul martea asta (18.07.2017) din Lidl, ca, deh, ce sa-i faci, am obsesia ca mi se termina aromele citrate si e doar mijlocul verii.

      Ștergere