sâmbătă, 8 iulie 2017

Review: Spumă de curățare a feței de la Avon True Nutraeffects


Hello! Dacă mi-ați văzut clipul cu cumpărături, ați constatat faptul că am 3 produse pentru curățarea feței de la Avon, gama True Nutraeffects. Așa încât azi vă scriu câteva cuvinte despre spuma de curățare a feței.
Produsul vine într-o sticlă de 150 ml, care e albă și umplută aproape până sus cu un lichid incolor; așa zisa „minune” se întâmplă când apeși pe pompiță și iese o spumă.
Ca și în cazul celorlalte două produse, nu veți găsi instrucțiuni în limba română pe ambalaj, dar în csazul de față e mai rău că nu găsești deloc instrucțiuni. Scrie doar ce fel de produs e și pentru ce tip de ten e, sunt 3 - 4 cuvinte în mai multe limbi, printre care și româna.
Personal, de produsul acesta sunt cel mai dezamăgită deoarece trtebuia să fie pentru tenul gras dar nu matifiază cu nimic mai mult ca celelalte 2 produse. Și are același parfumul cu celelalte 2 produse. Iar ca dozaj, mie-mi ajunge o singură pompiță pentru toată fața.
Când le-am cumpărat eu, costa 11 lei, când am făcut research-ul pentru articol n-am găsit spuma pe site-ul celor de la Avon. În schimb, în campania C10 (6 - 26 iulie 2017) costă 15 lei, informație găsită în catalog.
Nota mea pentru produs: 6 / 10.

2 comentarii:

  1. n-am mai incercat produse de la avon de ceva timp. cand am renuntat eu sa fiu reprezentant nu era gama nutraeffects... momentan am prea multe geluri si spume de curatare, asa ca una in plus nu ma tenteaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am acum 4 produse de fata, dar m-ar tenta scruburile de la elmiplant si Nivea, plus gama aia de 4 produse Himalaya pe care o primesc in perioada asta unele youtube-rite.

      Ștergere