duminică, 4 decembrie 2016

Review: Dizolvantul de lac de unghii fără acetonă de la Senzate


        Hello! Cum mai sunteți? Pentru astăzi m-am gândit să rup tradiția de a scrie în week-end-uri despre săpunuri și să scriu despre un dizolvant bifazic de lac de unghii fără acetonă, în speță cel de la Senzate.
       Am mai avut acest dizolvant și prin primăvară, luat atunci mai mult pe considerente de preț foarte bun, ulterior am citit câteva recenzii nu foarte lăudăroase la adresa lui și, în plus, se certase cu un lac de unghii, astfel încât am ajuns la concluzia rezonabilă de a-l recumpăra în momentul în care aș avea și alte lacuri de unghii de la diverse firme (comapnii) mai cu pretenție, ca să zic așa, ca să-l pot testa pe o diversitate mai mare de produse înainte de a sări cu capul înainte și a afirma unele lucruri pe care să nu le pot susține absolut deloc.
        În primul rând, nu e cel mai ușor de utilizat produs pe care l-am folosit, și asta din cauza faptului că e bifazic. Trebuie agitat destul de bine înaintea utilizării pentru ca cele două componente să se se amestece, dar care se vor separa rapid.
        Apoi, în cazul unor lacuri de unghii trebuie să insist puțin pentru a le îndepărta de pe unghii, de exemplu lacul de unghii argintiu de la H&M pe care l-am menționat aici. În momentul în care o să public și articolul despre Fall Empties, o să vedeți și oja care i-a cauzat probleme acestui dizolvant, o să fie activ link-ul la momentul oportun. În rest, s-a descurcat foarte bine pe cealaltă ojă de la H&M cât și pe cele două variante de la Rimmel London, plus pe chinezăriile pe care le-am mai avut de-a lungul timpului împreună cu dizolvantul.
        Prin urmare, pot afirma că sunt destul de mulțumită de produs, categoric îl voi mai reachiziționa, pentru mine a funcționat, și îi acord o notă de 9 / 10.

2 comentarii:

  1. Am mai auzit de el, dar nu retin sa-l fi incarcat. Mi-a placut insa cel de la Kallos, varianta uleioasa, a fost minunat.

    RăspundețiȘtergere