luni, 3 octombrie 2016

Review: Balsamul de păr leave-in Gliss Total Repair


        Hello! Cum mai sunteți? Pentru astăzi vi-am pregătit un mic review, nu de alta dar mi-am dat seama că un articol din categoria „Ce-am mai făcut în ultima săptămână #” ar ieși nu numai scurt dar și plictisitor deoarece nu prea aș avea ce să povestesc.
        „Vedeta” de astăzi este un balsam leave-in de la Gliss, și anume varianta Total Repair care se mândrește c-ar fi pentru părul uscat și degradat. Ei bine, nu știu ce să spun despre asta, nu am observat nu știu ce reparare uluitoare sau mai știu eu ce a părului, dar facilitează puțin descurcarea părului. Eu am observat asta mai ales când îl aplicam după pudra de talc (folosită ca șampon uscat, dacă tot exista degeaba în casa mea). Mie îmi și lasă părul puțin mai moale la rădăcină și pe lungime, dar cu vârfurile nu face față din prima, are nevoie de ajutorul sebumului ca să mai înmoaie vârfurile degradate. În plus, cam ajută la îngrășarea mai rapidă a părului, după utilizarea lui te alegi cu o zi în minus la intervalul de spălare a părului. Ce ar mai fi de menționat e faptul că e un produs de tip bifazic și că parfumul din el nu e supărător.
        Produsul se găsește în toate lanțurile de magazine care au produse de păr, costând cam celmult 15 lei, așa cred, nu mai țin minte exact cât am dat pe el.
        Nota acordată produsului: 7,5 / 10.

2 comentarii:

  1. Nu l-am incercat pana acum. Cum merge pudra pe post de sampon uscat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, în cazul meu cam încurcă rădăcinile, plus că nu știu dacă nu face mai rău la capitolul mătreață.

      Ștergere