joi, 23 iunie 2016

Top 5 destinații în care-aș vrea s-ajung (IV)

        Hello! Cum mai sunteți? Eu am revenit pentru moment aici, pe blog! Sincer, e o ușurare, și totuși, e o idee de muncă, dar sper să îmbin aceste două lucruri și să iasă ceva foarte ok în continuare.
        Articolul de azi vine atât de târziu din cauza unui episod serios de insomnie pe care l-am experimentat în noaptea ce tocmai a trecut, asta după ce am avut impresia c-o să adorm relativ ușor.
        Pentru astăzi vi-am pregătit ultimul „episod” momentan din seria locurilor în care mi-ar plăcea să ajung și să le descopăr. Nu spun că nu voi mai face niciodată un asemenea articol, doar că pentru moment acestea sunt ultimele 5 asemenea locuri.

Locul 5: Caraibele
        În Caraibe mi-ar plăcea să ajung pentru un concediu / o vacanță lungă de vară. E vorba despre genul acela de concediu într-un loc tropical unde să stai la soare să te bronzezi bine, să uiți de lume efectiv. Și să faci mici excursii de ici colo, dar din acelea din pură plăcere de a face o plimbare în natură. Și aș alege s-ajung într-un asemenea loc pentru bălăceală în ape mai curățele, dacă mai există așa ceva pe planeta asta. 



Locul 4: Baku
        În Baku mi-ar plăcea să ajung, în primul rând, ca să vizitez orașul și cetatea. Apoi, aș încerca să ajung acolo în perioada în care se desfășoară competiții automobilistice, Formula 1, vă rog, dacă se poate. Bănuiesc că nu mai e nimic spectaculos că-mi place Formula 1.



Locul 3: Luxor (Egipt)
        Ei bine, aici e vorba de civilizație și mitologie. Mă văd călătorind la Luxor mai ales în scop educativ, ca să zic așa... Nu pot să afirm că mitologia egipteană este favorita mea numărul unu, dar mi-a deschis apetitul de cunoaștere față de istoria egiptenilor.



Locul 2: India
        India mi-a stârnit curiozitatea prin arta ei culinară și prin intermediul cărții „Eat.Pray.Love”. Mi-ar plăcea mult să trăiesc experiența unui ashram, mai ales că-mi doresc să fiu în stare să meditez, sunt în faza aceea în care consider că meditația mi-ar fi de folos doar că nu am ajuns să mă descurc.

Locul 1: Atena
        Ei bine, mitologia grecească e preferata mea numărul unu. Iar acest fapt mie mi se pare îndeajuns de bun pentru a-mi dori să vizitez Grecia în general. Plus gastronomia.

2 comentarii:

  1. La Atena am fost. E magnifica. Ai nevoie de un ghid sa intelegi ce si cum. In india as merge oricand. Si dupa, sa ma relaxesz in Caraibe.

    RăspundețiȘtergere