joi, 9 iunie 2016

Review: Gelul de duș Cien XXL Melon


        Hello! Cum mai sunteți? Eu azi am iarăși o situație din aia cu examenele, ceva de genul că nu prea am de lucru decât pentru unul dintre examenele de luni, așa încât chiar am puţin cam mult timp dintr-o dată și m-am gândit s-o dau puțin mai tare pe citit beletristică și scris pe blog, mi-a fost foarte dor de aceste îndeletniciri.
        Subiectul de azi este gelul de duș Cien XXL Melon. În mod normal, produsele XXL se găsesc pe rafturile celor din Lidl doar în anumite săptămâni, numite săptămâni XXL, dar am observat că existe mai multe asemenea săptămâni pe an iar majoritatea produselor cosmetice rămân identice.
         Acest gel de duș miroase puțin dulce, a pepene galben, având o consistență de gel și uneori mi se pare că e destinat pielii mai sensibile, dar probabil face figuri din cauza anotimpului cald și pielea mea mai grasă din fire, deci nu vă luați 100% după ce spune pielea mea. E un produs foarte spornic, costă doar aproximativ 7 lei și vine într-o cantitate de un litru. Eu îl folosesc și pe post de săpun lichid, nu doar de gel de duș, și chiar și așa face față bine. 
         Din partea mea, produsul are o notă de 9,5 din cauza mirosului ușor dulce, dar și a faptului că eu sunt genul de persoană care se plictisește destul de ușor de produse dar și pasionată de chilipiruri, iar un gel de duș la 7 lei pentru un litru se merită, mai ales că nu e de slabă calitate.

2 comentarii:

  1. L-am avut si eu, il consider ideal pentru vara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mai mult cel cu grapefruit, dar ambele sfarsesc si ca sapun lichid pentru maini, ma plictisesc foarte usor de asemenea cantitate mare.

      Ștergere