joi, 30 iunie 2016

Top 5 cosmetice descoperite în primul semestru al anului 2016

        Hello! Pentru astăzi m-am gândit să pregătesc un top 5 al produselor pe care le-am descoperit în acest prim semestru al anului 2016. Tot ce se poate să nu apuc să le fac review chiar tuturor acestor produse, pe unele chiar vreau să le testez îndelung înainte de a le scoate în evidență pe blog. Observ, cu surprindere, că nu am nimerit mai mult de un produs pe categorie, deci chiar am descoperit produse faine în aceste 6 luni și mi-a fost destul de greu pe alocuri să le nominalizez pe acestea, credeți-mă.
         Dar hai să nu vă mai țin în suspans și să vă prezint produsele!


Locul 5: Săpunul cremos de mâini cu măsline de la K Classic care


        Acesta este un săpun de mâini cremos, e foarte fain mai ales acum pe timp de vară din cauza mirosului proaspăt, nu mi se pare că ar usca mâinile și a costat doar undeva la 4,50 lei; se găsește doar în magazinele Kaufland, fiind marca lor proprie.


Locul 4: Crema de mâini Blanchette B Smoothing


        Aceasta este o cremă foarte bună pentru mâini, este pentru mâini foarte uscate conform producătorului și a costat undeva între 3,50 și 4 lei, tot în Kaufland, ca și precedentul produs. Eu o folosesc preponderent seara, căci peste zi tot găsesc scuze pentru a nu folosi deloc cremă de mâini.


Locul 3: Balsamul de păr cu cătină de la schauma


        Am luat balsamul acesta de păr pe la sfârșit de mai și a intrat în rutina mea de îngrijire a părului pe la mijlocul lui iunie, dar deja m-a cucerit. Mi-ar plăcea să observ cum se descurcă pe un păr deteriorat rău, dar eu tocmai ce m-am tuns pe 16 iunie, după ce l-am folosit pe păr degradat doar pe sfert. Miroase foarte bine și chiar pentru 24 de ore în părul meu, lasă părul foarte fin și costă parcă bine sub 10 lei în Kaufland.


Locul 2: EDP Suddenly Diamonds


        Această apă de parfum e cu urcușurile și coborâșurile ei, dar miroase proaspăt - floral, ține vreo 4 ore și a costat doar 20 de lei pentru 50 ml în Lidl. Ce pot cere mai mult de la o replică ieftină a unui parfum scumpuț?


Locul 1: Antiperspirantul Dove Original


        Avea dreptate Alina lui Brumărel când spunea că acest antiperspirant e bun. Mie îmi place foarte mult parfumul delicat al produsului, acum testez să văd dacă face față și temperaturilor foarte ridicate din perioada aceasta. Costă undeva la 10 - 12 lei, depinde de magazin și ofertă, nu prea l-am observat scăzând sub 10 lei.


        Cam acestea sunt produsele preferate pe care le-am descoperit de la începutul anului până acum.

2 comentarii:

  1. deodorantul dove nu mi-a priit. nu face fata sub nicio forma in perioada asta. crema de maini e si printre preferatele mele, chiar mi s-a parut ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la tine chiar funcționează antiperspirantele pentru bărbați? și n-ai pățit să-și dea cu părerea vreun „deștept”?

      Ștergere