sâmbătă, 18 iunie 2016

Review: Deodorantul Cien Sensitive


        Hello! Cum mai sunteți? În primul rând, e abia joi seara (defapt, joi noaptea) când scriu acest review, doar că nu am somn și m-am gândit să lucrez puțin pentru blog. Am așa o stare în care nu știu cât de repede aș adormi dacă m-aș pune să mă culc, dar nici nu am starea aceea de hiperactivitate ca să mă pun să lucrez la o chestie de master. Iar dacă tot e sâmbătă când apare articolul, sâmbătă fiind în mod normal ziua în care vă mai povestesc câte ceva despre cosmeticele care apar prin revistele Lidl, m-am gândit să vă prezint un produs Lidl, dacă nu am găsit nicio referință la cosmetice prin revistele Lidl.

         Vă povesteam în acest articol că am achiziționat un deodorant Cien Sensitive, asta dintr-o greșeală copilăroasă a mea, adică n-am citit eticheta. Eu eram la „vânătoare” de antiperspirante căci vine căldura iar deodorantele nu fac față pe corpul meu.
          Despre produs pot afirma că ar fi o achiziție bunicică dacă n.-aș transpira atât de mult, are 200 ml și a costat undeva la 5 - 7 lei, nu mai știu exact prețul. Are un miros floral, e foarte ok. Când îl folosesc, nu lasă acei vapori înecăcioși ca un antiperspirant, totuși, există o idee de vapori dar sunt foarte suportabili pentru mine, dar eu sunt cam ciudat de insensibilă la multe chestii. Din păcate, pentru mine nu ține mai mult de, să zicem, vreo 3 ore de transpirație. Am toate șansele să îl folosesc cu 5 minute înainte de a mă pune să mă culc seara, iar de dimineață să miros a transpirație dacă am avut o noapte în care să transpir mai multicel. Prin urmare, n-aș avea încredere în el dacă ar fi cazul să fac sport sau așa ceva și să nu am apă să mă spăl în prima oră după terminarea cu sportul.
         Recipientul produsului mi se pare drăguț, în ciuda rozului. E și ușor de mânuit produsul din cauza recipientului. Singurul inconvenient ar fi lipsa capacului, așa e design-ul, zic eu c-ar necesita mai multă atenție în geantă.

        Nota mea pentru produs este 8 / 10, dar cu mențiunea că tipul produsului nu e foarte compatibil cu mine, de aceea primește o notă atât de mică.

4 comentarii:

  1. Am mai incercat eu candva ceva de genul de la Lidl, dar mi s-a parut foarte inecacios. Pacat ca nu mai tin minte care.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu patesc cu antiperspirantele sa fie atat de inecacioase, dar cu deodorantele inca n-am patit.

      Ștergere
  2. eu n-am curaj sa iau altceva in afara de antiperspirante pentru barbati. si nici astea nu fac fata acum

    RăspundețiȘtergere