vineri, 24 iunie 2016

Review: Crema de mâini Blanchette B Smoothing


        Hello! Cum mai sunteți? Știu, am lipsit iarăși de pe blog destul, iar am o pasă mai proastă dar încerc să mă reculeg și să mă ocup mai mult de lucrurile care-mi plac, printre care blogul și cititul. Dar prin acest articol vreau să vă transmit că n-am uitat de blog și nici de noile cosmetice care mi-au intrat în viața de zi cu zi.

        Vedeta articolului de azi, dacă putem s-o numim așa, este crema de mâini Blanchette B Smoothing pentru mâini extra-uscate. În primul și în primul rând, este o cremă destul de grasă, aș spune că e la mijloc între o cremă normală și una foarte grasă, dar, totuși, intră destul de repede în piele, cam într-un minut de masaj, ca să zic așa. Folosită de 2 - 3 ori pe zi, se simte că are un efect benefic asupra mâinilor, cel puțin în cazul celor ce suferă de o oarecare formă de deshidratare cauzată de vremea aceasta caldă care a lovit zona în care locuiesc. Mie îmi place destul de mult această cremă deoarece pot să mă pun la smartphone sau la laptop care are la dispoziție doar touchpad la, să zicem, maxim 5 minute după ce-am aplicat-o (cred că știți că uneori cremele pot fi o adevărată bătaie de cap când vine vorba de asemenea dispozitive). În plus, un tub mă ține minim 2 - 3 săptămâni pe puțin, poate chiar o lună întreagă dacă sunt mai zgârcită, când folosesc doar crema aceasta. O altă bilă albă e reprezentată de preț, costă undeva la 4, maxim 5 lei. Există și trei mici minusuri: eu știu să se găsească doar în Kaufland, plus că tubul are doar 100 ml; al treilea minus ar fi reprezentat de ambalarea produsului la tub iar asta presupune să tai tubul la un moment dat sau să arunc undeva la 15%, chiar 20% din produs dacă n-aș tăia tubul.

        Cred că deja e evident că voi acorda o notă de 10 / 10, produsului, având în vedere că am un Kaufland la 5 - 10 minute de mine și nu în ultimul rând, cred că e aproape imposibil să convingi producătorii de creme de mâini să le ambaleze în cutioare fără a le mări prețul într-un mod mai mult sau mai puțin justificat. 

2 comentarii:

  1. Foarte buna pentru raportul calitate-pret si placuta la miros.Eu am luat-o de la Kaufland, dar a disparut de ceva timp. Unde se mai gaseste ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, nu am cautat-o inafara Kaufland-ului. Si nici prin Kaufland nu am mai vazut-o de ceva vreme. Ati incercat vreo crema de maini de la Bevola sau Cien?

      Ștergere