miercuri, 29 iunie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #34

        Hello! Cum mai sunteți? Știu, am venit cu acest articol foarte foarte târziu, nu am nicio scuză pentru voi. 
         E deja unu noaptea iar eu stau și scriu articole pentru blog în loc să merg și să trag un pui bun de somn. Cam asta e, mi-e somnul dat peste cap, reușesc să fac abia pe seara multe lucruri pe care aș fi reușit să le fac de bună dimineața dacă mă trezeam gen să iau rufele de pe balcon și să le pun în ordine în dulap. Ah, da, și mă mânâncă țânțarii, pe bune, cred că ori am reușit performanța de a fi invadată de țânțari ori îi foarte adevărată chestia aia că cei cu grupa de sânge 0 atrag mai rău țânțarii.


        Să începem cu începutul. Și în 13 și în 15 iunie am avut 2 examene pe zi. În 13 m-a salvat faptul că unul era de la ora 16:00, celălalt de la 17:00 așa încât am ajuns la ambele examene, pe o ploaie din aia torențială. Iar eu am fost doar în tricoul de mai sus și în blugi & adidași, pe care le-am accesorizat cu lucrușoarele pe care le veți vedea în următoarea poză. În schimb, miercuri m-a salvat faptul că la primul examen am început pe la 16:50 în loc de 17:00 iar la al doilea n-o venit monseur Mang, că doar era mai important să fie în București pentru habar n-a ce decât la examen; pe la 18:00 sau aproape de ora aia i-am pus în brâncă unui alt prof referatele să i le lase lui Mang. 



        În sâmbăta respectivă am făcut o mică călătorie pe jos până în Lidl-ul „din Ioșia”, adică cel de pe strada Tudor Vladimirescu, prilej cu care m-am ales și cu pozele de mai jos.






       Duminică am avut parte de una dintre cele mai plictisitoare curse de Formula 1, deși existau perspective de a fi una aproape similară cu cea de la Monte Carlo, dar n-a fost să fie.


        În rest, joia care tocmai a trecut am fost la Biblioteca Județeană să-mi schimb în sfârșit cărțile, iar nu mi-am ales prea bine majoritatea cărților, dar am una bună de Agatha Christie (pe care deja am și terminat-o) și să vedem ce e de capul cărții „Semnătura tuturor lucrurilor” a lui Elizabeth Gilbert, nici cu asta n-am fost atentă, am crezut că e altă carte de-a ei.



2 comentarii:

  1. greu cu examenele...s-au terminat? si pe mine ma ciupesc toti tantarii de pe planeta (tot grupa 0 am si eu), dar acum folosesc Zig Zag de la Carrfour, e mai ieftin ca Autan-ul si chiare foarte bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-au terminat in data de 15 iunie la mine, cand am avut ultimele 2 examene, desi sesiunea tinea pana prin 24 sau 25 iunie

      Ștergere