luni, 13 iunie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #33

        Hello! Cum mai sunteți? Sinceră să fiu, eu abia aștept să vină iarăși soarele, ceea ce se va întâmpla cel mai târziu pe joi, când prognoza meteo anunța plecarea ploilor din țară și maxime de 34 de grade Celsius prin vestul țării mai ales. 



        Cel mai mult mi-au plăcut primele patru zile ale săptămânii, și atunci a fost soare prin Oradea, m-am bucurat foarte mult și de compania colegilor cu ocazia examenelor, având câte unul luni și marți și două în același timp joi. Cu unul de joi am reușit să rezolv predând foile cu o săptămână înainte și trimițând CD-ul printr-o colegă la examen, și cu această ocazie țin să-i mai mulțumesc încă o dată colegei respective. Dar cel mai bine mi-a picat faptul că joi, înainte de examen am reușit să stau de vorbă mult și bine cu colegii de la o specializare de era să întârziu la examen.


        Cu toată vremea asta atât de mohorâtă m-a apucat nostalgia copilăriei, dar nu numai. Cred că se poate observa că săptămâna ce-a trecut a fost săptămâna accesoriilor, le-am purtat până și prin casă, dar și în cele doar câteva plimbări pe care le-am făcut.








        Săptămâna trecută am pus destul de mult la treabă ambele demachiante pe care mi le-am cumpărat în luna mai, fiind vorba de bifazicul de la Farmec pentru buze și ochi și laptele demachiant pentru ten mixt de la Bioten. Plus că paletuța chinezească cu multe farduri mi-a fost cobai mult și bine, deja se vede că unul dintre farduri e foarte chinuit și mult n-o va mai duce.


        Sâmbătă seara vi-am împărtășit pe Instagram și o poză legată de Formula 1, nu a fost ceea ce mi-am dorit dar până la urmă e mult mai reprezentativă decât ceea ce-mi doream eu. Toate bune și frumoase, doar că cursa nu a fost deloc ceea ce-mi doream eu, a fost plictisitoare și s-a și terminat într-o oră și jumătate și cam atât, nu tu abandonuri spectaculoase, nu tu mai nimic la capitolul spectacol. Au fost doar două lucruri mai răsărite de cursa asta, și anume țâșnirea lui Vettel la start și faptul că Nico Rosberg n-a putut să-l depășească cu niciun chip pe „copilul” Verstappen. Și ca să se înțeleagă mai bine a doua fază: Rosberg cică conduce în clasamentul competiției luptându-se pentru titlul mondial iar Verstappen e aproape un nou - venit care în momentul apariției acestui articol are abia 18 ani, și nu, nu e o greșeală de tipar, abia de are vârsta necesară pentru a deține un permis de conducere pe străzile publice.
        În încheiere vreau să transmit faptul că sunt mândră de tricolorii noștri pentru prestația de vineri seara de la EURO 2016, e singurul meci pe care l-m văzut cap - coadă.

        Ah, da, țineți-mi pumnii azi, iar am două examene și e și 13. Mă cam paște ideea să nu dau decât la un examen, dar sunt prea fricoasă să chiulesc de la unul dintre ele. Și da, sunt foarte superstițioasă!

6 comentarii:

  1. Ce ai facut la examene? Ai fost la ambele? Ce mult imi plac bratarile tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Joia trecuta am fost la unul si la celalalt am trimis doar CD-ul, caci referatul il predasem in timpul semestrului doar ca proful o avut ideea aiurita sa ceara si CD pe care sa punem doar documentele de la un simplu referat

      Ștergere
  2. uite ca a venit si ziua de joi, deci la tine ar trebui sa lesini la soare :D Cum au fost examenele? am avut si eu demachiantul farmec bifazic - am fost multumita de el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei bine, azi inca a fost decent la 30 de grade. Cat despre examene, cred ca ma pricopsesc cu o restanta dar no problem. Bifazicul imi lasa o pelicula grasa si nu-mi place faza asta.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. O vreme n-o sa-mi fie mie dor de scoala & liceu & facultate, sa stii si asta.

      Ștergere