duminică, 12 iunie 2016

Cartea săptămânii #10: „Mă dau în vânt după cumpărături” de Sophie Kisella


        Hello! Cum mai sunteți? V-ați bucurat de week-end? La mine e chiar bestial week-end-ul, la fel cred că va fi și următorul, nu de alta dar scap și de examene dar am parte de timp liber & curse de Formula 1 & meciuri din EURO 2016.

         Pentru astăzi vi-am pregătit o carte, și anume „Mă dau în vânt după cumpărături” de Sophie Kinsella. Nu am mai vorbit de zile bune, defapt de săptămâni bune, despre o carte așa încât am considerat că e cazul s-o fac.
        În primul rând, ceea ce-mi place foarte mult la carte e simplul fapt de a fi scrisă la persoana întâi, acest mod de a scrie mi se pare cel mai bun mod de introspecție posibil. A fosst un început foarte bun și promițător pentru mine.
        În al doilea rând, mi-a plăcut faptul că personajul principal, Rebecca, este o tânără (la 25 de ani cred că te mai poți numi tânăr, nu-i așa?) dintr-o familie absolut normală din Regatul Unit, care este la o răscruce în viața ei, dar care, până la urmă știe să-și asume responsabilitățile dar și șansele care i se arata în drum. Un singur lucru i-l pot reproșa personajului: mi se pare puțin cam superficială, dar asta nu mai depinde atât de mult de mine.

        Mie mi se pare o carte destul de ușoară, ca să zic așa, numai bună de somn ușor, iar cele vreo 300 de pagini nici nu mi s-au părut atât de multe o dată ce m-am pus să citesc cartea.

4 comentarii:

  1. uite ca pe-asta am ratat-o! imi plac din cand in cand astfel de carti usoare...dar vorba ta, parca personajele-s cam superficiale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-a cazut in mana din cauza faptului ca acum cativa ani am reusit sa vad filmul pe HBO. Am fost asa mega - fericita cand am observat-o pe raftul Bibliotecii Judetene din Oradea...

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu a fost rea deloc, trateaza un subiect destul de sensibil si pentru mine, dar cam atat... putintel cam superficiale au fost creionate personajele.

      Ștergere