vineri, 11 martie 2016

Review: Gelul de dus K Classic care Lemongrass


        Hello! Scuzati lipsa mea de pe blog in ultimele 2 zile, din pacate ori nu m-am simtit bine ori n-am avut chef de cercetare pentru o postare de tip „Top 5”. Dar asta este, sper sa am asemenea episoade din ce in ce mai rar, in ultima vreme s-au cam inghesuit pe la mine.

        Astazi am in plan sa va povestesc despre gelul de dus  Classic care Lemongrass, gel de dus care a stat la naftalina din vara trecuta pana in februarie, cand l-am folosit de cateva ori, dar nu am considerat ca vreunul dintre cele 3 geluri de dus sa intre intre preferatele lunii trecute de vreme ce nu consumasem nici jumatate de sticla din fiecare.

        Gelul de dus de fata are 300 ml si a costat 3,49 lei parca, fiind luat, evident, din Kaufland, deoarece K Classic care e marca lor proprie, nefiind comercializata de alte magazine. Despre miros pot spune ca e unul artificial, de dropsuri ieftine cu lamaie, exact ca servetelele umede cu lamaie de la Frotto. Face indeajuns de multa spuma, fiind si foarte spornic, nici acum nu am reusit sa-l termin, dar asta e o alta scuza.

        Din punctul meu de vedere, are nota 8,5 doar din cauza pretului si a faptului ca e spornic.

6 comentarii:

  1. Eu il folosesc de peste un an. Au deschis un magazin Kaufland la 2 minute de mine asa ca este la indemana si ieftin. Ai incercat si alte arome? Cea de nuca de cocs este prea dulceaga pentru gustul meu. Combinata cu apa calda parca faci dus in ibric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, am mai incercat vrianta Sensitive, ii va veni randul la review o data ce ma voi simti mai bine dupa gripa.

      Ștergere