duminică, 20 martie 2016

Noutatile de la Lidl


        Hello! Cum o mai duceti? Sper ca nu gripati ca si mine, dar despre asta cred ca va voi povesti maine.

        In mod normal public asemenea articole despre ce mai e nou din punct de vedere cosmetic prin revistele Lidl sambata, dar de data asta asa a fost, abia aseara m-am mobilizat sa scriu articolul, vi-am mai mentionat deja o data ca-s inca gripata.

        Se pare ca saptamana ce vine e saptamana marcilor la Lidl, asa incat sa ne asteptam la ceva reduceri la capitolul cosmetice incepand chiar de maine. Recunosc ca ma momeste pachetul acela mare de absorbante Always, din pacate niciodata nu stiu cat de abundenta va fi urmatoarea menstruatie, ma mai trezesc cu cate una foarte abundenta chiar pe nepusa masa.

        Cu acestea fiind spuse, o duminica faina s-aveti in continuare!

4 comentarii:

  1. Welcome back si insanatosire grabnica! Am vazut si eu reducerile, cred ca o sa iau un sapun lichid dove! Iti recomand absorbantele de la Softino, varianta pe mov. Costa pana in 5 lei parca si sunt 20 de bucati. Sunt parfumate si mai bune decat cele de la Always(parerea mea).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa treci usor peste raceala. Si eu recomand absorbantele. Despre Dove ma abtin... nu stiu daca este vorba doar de pielea mea, dar nu prea ma inteleg cu mult laudatul Dove. Parca lasa ceva pe piele. Si nu vorbesc aici de catifelare. Este ok cat timp il folosesti, cand trec la alt sapun ma irit toata. Dupa doua zile nu mai am nimic si pot sa ma spal cu orice. Recomand sapunurile cu glicerina. Fantastice. Am vazut ca saptamana asta Lidl are oferte la tot ce misca, bluzite, pantaloni, cosmetice...

    RăspundețiȘtergere