miercuri, 2 martie 2016

Cateva cumparaturi mai necesare

        Hello! Hello! Asa cum am anuntat si pe Instagram, azi vorbesc, defapt mai degraba scriu, despre ultimele cumparaturi de cosmetice, dar nu numai. Nu sunt exagerat de multe, dar majoritatea erau necesare, cu o singura exceptie care e inca un moft deoarece mai aveam acasa inca 4 reprezentante ale categoriei.


        Cam prin data de 7 februarie mi-am cumparat o pasta de dinti Colgate Herbal si un pachet de servetele umede Wickies din Kaufland; stiu, pe atunci mai aveam din pasta de dinti Sensodyne inceputa azi-vara care s-a terminat intre timp si mai aveam prin Velenta servetele umede de la Softino, dar n-o mai fost cine sa le mai aduca in dupa-amiaza aia si pe ele. Din Auchan, la o saptamana dupa vizita la Kaufland, mi-am cumparat un sampon reparator de la Kallos si o masca de par ccu cheratina tot de la Kallos; sincera sa fiu, poate ca samponul a fost sau n-a fost un moft, cert ii ca din cauza prafului din apartament parul meu era atat de uscat incat am zis ca o combinatie intre cele 2 produse Kallos merita risul de a face matreata la sampon, doar - doar parului meu i-ar fi mai bine. Si uscarea asta a parului meu in coonditiile in care in general parul meu se ingrasa cam la 3 zile.


        La un moment dat, tot din Kaufland mi-am luat o cutie de ceai Dukat Earl Grey, o cutie de servetele uscate si un pachet de cafea Tchibo Family la 250 de grame, cam de fiecare aveam nevoie. Am observat ca daca combin cafeaua asta de la Tchibo cu o alta, e mult mai ok ca gust, nu e perfecta, dar e mult mai ok, cum am mai spus o data. 


        Din Lidl mi-am luat 500 de grame de cafea boabe de la Bellarom, cica e pentru espresso, eu stiu doar ca are un gust mai puternic si e prajita mai tare, din cate se poate observa pe lateralele pachetului. Din ABC-ul din bloc mi-am luat 2 sticlute de 50 ml fiecare de dizolvant pentru lacul de unghii cu acetona, eram foarte in pana de asemenea produs.


        Si ultimul produs despre care vreau sa va scriu e aceasta EDP Suddenly Diamonds la 50 ml, am gasit-o la 19,99 lei, e florala din cate mi-am putut da eu seama si cautand pe internet, am aflat c-ar fi reproducere dupa BOSS Orange. La inceputul acestui articol la acest produs ma refeream ca e un moft, mai am acasa o EDC, un deodorant de corp, o EDP si o EDT / EDP (am uitat sa ma uit in Lidl la Chalon-ul albastru sa vad exact ce e).

        Cam despre aceste produse doream sa va povestesc azi, sunt cateva, dar nu atat de multe.

2 comentarii:

  1. O sa ma uit si eu dupa parfumelul acela l-am vazut saptamana aceasta in Lidl, dar cred ca de abia atunci l-a adus ca inca n-avea tester. Sa le folosesti cu drag! Vad ca esti mare bautoare de cafea, la fel ca mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cam dependenta de cafea... Probabil sunt cam noi aceste parfumuri Suddenly Diamonds, si eu abia le zarisem, tot fara tester.

      Ștergere