joi, 24 septembrie 2015

De ce prefer să-mi fac cumpărăturile în Kaufland mai nou

        Hello! Cred că deja vi-ați dat seama că mai nou nu prea mai am inspirație pentru articole pentru blog. Pur și simplu, mai nou au intrat foarte puține noutăți în colecția mea de cosmetice, jumătate din puținele cosmetice pe care mi le mai iau sunt deja produse despre care am apucat să vorbesc pe blog iar cele despre care încă n-am vorbit ori abia au intrat în teste (de exemplu antiperspirantul Rexona Sexy Bouquet sau balsamul de corp de la Neutrogena) ori așteaptă cumințele să intre în teste (2 antiperspirante Gerovital în varianta mini din ediții mai vechi).



        Așa încât azi abordez motivele pentru care mai nou prefer să-mi fac cumpărăturile prin Kaufland.
        Până nu demult, am stat o oarecare perioadă în viitorul meu apartament situat într-o zonă în care singurul mare hypermarket era Kaufland-ul, la care puteam ajunge liniștită pe jos și era o adevărată bucurie s-o iau la pas până acolo doar de dragul celor aproximativ 20 - 30 de minute de plimbare foarte relaxată.
        Al doilea motiv pentru care și acum prefer să iau un autobuz până în Kaufland (cel mai apropiat magazin Kaufland se află de cealaltă parte a centurii Oradiei și nu am trecere de pietoni de niciun fel spre respectivul magazin) e reprezentat de gama de produse oferite care se potrivesc cu dieta Montignac, cea pe care o urmez de o lună și ceva. Nu vreau să spun că găsesc efectiv produse specializate pentru dietă, ci faptul că oferă, de exemplu făină integrală și tărâțe de grâu din care îmi pot crea un mix de făină conformă. Sau găsesc pâine integrală la preț de 2,99 / 600 g (deși nu mai e chiar atât de conformă cu faza de slăbire a dietei) și chiflele Fitness la 78 de bani, iar dacă fac în așa fel încât s-ajung după orele 21 la casă, iau aceste chifle la 48 de bani sau chiar la 18 bani (deci, 60 de bani economie la fiecare chiflă mai ales când iei mai multe chiar se simte bine la portofel). La fel, am găsit cel puțin 2 feluri de „sos” de roșii care să aibă în compoziție doar tomate și sare și eventual ceva conservanți. Plus diversitatea produselor (mai degrabă a legumelor și a fructelor, cât și a unor produse de patiserie) congelate.
        Un alt motiv pentru care prefer lanțul de magazine Kaufland e legat de faptul că mai găsesc unele cosmetice în varianta mini (gen diferite șampoane Nivea (a se vedea recenzia la șamponul Nivea Volume Sensation) sau diverse antiperspirante Gerovital). Au și ele un anumit preț, dar dacă ai făcut o alegere proastă, nu rămâi cu ditamai cantitatea de produs nepotrivit pe care nu știi cum să-l mai consumi.
        Încă un motiv demn de luat în calcul ar fi faptul că am găsit făină de secară și făină integrală la un preț decent, undeva la 2,99 - 3,19 lei / kg.
        Asta pe lângă faptul că de acolo îmi mai fac provizii serioasă de șervețe umede de diferite mărimi (asta în ciuda inexistenței unei oferte diversificate), șervețele uscate, batistuțe de hârtie, role de prosoape de bucătărie din hârtie, produse de protecție feminină, produse Discreet și o multitudine de alte produse cosmetice, unele foarte bune la prețuri extraordinar de mici. Aici mai pot adăuga și oferta de ceaiuri și ciocolată amăruie etc.
        Și în marea majoritate a cazurilor au personal amabil și care îți sare în ajutor. Cred că am avut vreo 2 „probleme” doar în cei 4 ani de când frecventez lanțul de magazine. A fost vorba de o situație în care eram ofticată că n-am găsit ceva anume în magazin iar la casă n-am fost întrebată dacă totul a fost în regulă și a doua situația a fost ceva de genul că m-am întâlnit la vitrina asistată cu o cunoștință și-am stat de vorbă cu respectiva persoană tot timpul cât a fost ea servită și la un moment dat, după ce femeia a plecat, am fost întrebată, cu uimire. că vreau și eu să fiu servită cu ceva.

        Cam asta am avut de spus cu privire la motivele mele personale pentru care îmi fac atât de des cumpărăturile prin lanțul de magazine Kaufland.

2 comentarii:

  1. da, si mie imi place...mai nou l-au rearanjat la noi si nu prea mai gasesc ce-mi trebuie, dar o sa ma obisnuiesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am 3 magazine Kaufland în Oradea, dar doar 2 îmi sunt la îndemână, și chiar și așa mă pierd într-unul dintre ele, caut ca tâmpita ce-am nevoie

      Ștergere