joi, 4 iunie 2015

Review: Shower cream Cien Winter Dream


        Hello! Azi vă voi povesti puțin despre gelul de duș cremă Cien Winter Dream. Nici nu mai țin minte exact când l-am cumpărat, cred că cel mai probabil pe la mijlocul lui februarie când aveau promoția aceea faină la cafelele Dallmayr în Lidl.
        Precum se vede și în poză și se poate citi și în titlu, e vorba despre un shower cream care s-ar traduce mot-a-mot ca cremă de duș, dar mie îmi place să-l consider gel de duș cremă deoarece am o percepție cam rigidă despre noțiunea de cremă. Acest gel de duș are o consistență cremoasă, albă, densă, cu un miros dulceag și poate un pic vanilat care persistă și câteva ore pe piele; îmi place faptul că mirosul îmi induce a ceva care te încălzește puțin, e numai bun pentru o zi mai răcoroasă sau de iarnă. Mai îmi place că nu face enorm de multă spumă dar îmi catifelează pielea (cred că știți că nu am pielea sensibilă), faptul că îmi parfumează discret pielea și parfumul ține câteva ore bunicele.
        Produsul e luat din Lidl la un preț de 4,49 lei și face parte din ediția specială de iarnă, așa încât n-o să-l mai găsiți decât iarna care vine, dar nu știu exact când. Nu știu ce să spun despre perspectiva de a recumpăra produsul, cred că cel mai mult îmi place varianta Winter Garden din ediție, variantă care mi se pare la fel de potrivită și vara.
        Notă acordată: 8 / 10.

2 comentarii:

  1. le-am mirosit pe toate din gama,si tin minte ca era unul care mirosea super! pacat ca nu mai tin minte care :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce "nuanta" avea gelul respectiv: dulceag, proaspat spre masculin sau oarecum spre ceva glam?

      Ștergere