luni, 21 mai 2018

Review: Antiperspirant cremă Balea Extra Dry


Hello! Cum mai sunteți?
Pentru astăzi m-am gândit să vă scriu câteva cuvinte despre antiperspirantul cremă din poza de mai sus. Sinceră să fiu, nici nu știam să existe asemenea produse, dar l-am văzut pe blogul Cameliei (click pe numele ei să ajungeți și la ea) și l-am dorit și eu neapărat. Știți și voi cum e cu curiozitatea asta morbidă, nu-i așa?
Ei bine, cu toată curiozitatea mea morbidă, nu am fost extraordinar de dată pe spate de produs. Ce-i drept, cam face parte din acele categorii de antiperspirante care pe mine nu mă prea ajută. Să ne înțelegem foarte bine: sunt genul de persoană care transpiră mult și degeaba, iar singurele produse care par a mă ajuta sunt antiperspirantele (acele produse cu săruri de aluminiu care blochează temporar porii prin care iese transpirația) cu aerosoli. 
Iar produsul de față este defapt un antiperspirant cremă pe care îl scoți din tub ca pe o cremă obișnuită și o masezi la axilă până intră în piele. Fiind mai neîndemânatică și nerăbdătoare, aveam obiceiul de a scoate pre mult produs pe care nu reușeam întotdeauna să-l conving să se absoarbă în piele. Prin urmare, am mai reușit câteodată să îl transfer pe haine, exact ca în cazul roll-on-urilor.
Cât despre rezistență, hai că rezista cumva în zilele reci în care știam cum să mă îmbrac (adică să nu mă îmbrac prea gros și să-și facă de cap hiperhidroza mea nediagnosticată medical), dar și pe timp de noapte. În cazul corpului meu, nu m-aș încrede în el la temperaturi de 35 - 40 de grade, cum se întâmplă frecvent (a se citi ultimii 10 - 15 ani măcar) în perioada iulie - august prin Oradea.
De găsit îl găsiți sigur doar prin DM, undeva la vreo 5 - 7 lei din câte-mi amintesc.

2 comentarii:

  1. parca zic si eu ca l-am vazut, dar nu m-a tentat exact din acelasi moptiv ca si pe tine - sunt ferm convinsa ca nu face fata temperaturilor ridicate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, imi sta gandul sa verific daca am retinut eu bine ca mai exista cel putin o varianta, as incerca-o si pe aceea in urmatorul sezon rece daca-mi aduc aminte.

      Ștergere