sâmbătă, 24 decembrie 2016

Review: Masca de păr Gliss Ultimate Oil Elixir



        Hello! Cum mai sunteți? Sper ca Crăciunul să vă prindă sănătoși și alături de cei dragi! Eu mai am câte ceva de terminat și multe planuri pe ziua de mâine, și cum m-a nemulțumit reclama de la Lidl, am decis să scriu o recenzie ca relaxare între mai multe lucruri.
        „Vedeta” de astăzi este masca de păr Ultimate Oil Elixir a celor de la Gliss, am cumpărat-o prin toamnă la reducere cu doar 9 lei de prin Kaufland și am și terminat-o, așa încât consider că pot să-mi exprim părerea despre acest produs încercat, sau, cel puțin, așa consider.
        Sinceră să fiu, am cumpărat-o din curiozitate, eram în pană de bani când am cumpărat-o dar îmi spusesem s-o iau și să-i acord o șansă cu toate că costa cu cel puțin 50% mai mult decât aș fi fost eu dispusă să dau pe ea.
        Masca în sine nu m-a impresionat deloc, chiar mi-a părut rău c-am dat și numai 9 lei pe ea. De cele mai multe ori trebuia să insist să intre în păr și mai aveam imperioasă nevoie de încă ceva s-o ajute, nu făcea față deloc la șampoanele folosite în perioada respectivă (Syoss antimătreață pentru păr gras și Gerovitalul anticădere). 
        Prin urmare, eu nu mai am de gând s-o recumpăr, nu mi se pare ok ca un asemenea produs să mai aibă nevoie de un ajutor ca să facă treaba pe care se presupune c-ar trebui s-o facă singur singurel.



         Iar nota acordată produsului este 4 / 10.

4 comentarii:

  1. Eu as vrea sa o incerc, dar parul meu e diferit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca erau vechi pe stoc cutiile de masca reduse, de aceea poate nu ne-am inteles, mai stii? Mai sunt faze din astea cand magazinele vor sa se scape de niste produse din varii motive si le baga la oferte.

      Ștergere
  2. foarte ciudat, ma gandeam ca-s produse ok... momentam am o masca de la anian, dar si multe balsamuri si sprayuri care stau la rand, asa ca nu mai iau nicio masca prea curand

    RăspundețiȘtergere