miercuri, 28 decembrie 2016

Review: Gelul de duș Dove cu smochine și floare de portocal


        Hello! Cum mai sunteți? Din câte pot observa, în ultimele zile am avut, așa, un avânt din ăsta ciudat, să mă scap de unele dintre restanțele din anul acesta la capitolul articole, mai ales recenzii, dar nici nu mă grăbesc să bag acum, pe sfârșit de an exagerat de multe recenzii, nu de alta, dar s-ar putea ca mai apoi să am o lungă perioadă de timp în care să nu an nimic de scris pe blog.
        Nu mai țin minte exact când am cumpărat gelul acesta de duș, cam în perioada 01 octombrie - 12 noiembrie, e luat din Kaufland cam la 12 - 15 lei, iar nu mai țin minte cu exactitate, are 500 ml, de aia costă atâta.
     Ceea ce am eu are o consistență lichid - cremoasă, faină; din ce-am înțeles, tocmai ce le-au schimbat textura din ceea ce-am înțeles eu. Cei de la Dove se laudă pe ambalaj că gelul ăsta de duș ar oferi hidratare nu știu cât de bună de la primul duș: mie nu mi-a făcut aproape nimic, m-a dezamăgit atât de rău încât ajunsesem la concluzia că niciun gel de duș Dove nu e ok (mare greșeală). Nici ca miros nu mi se pare mare brânză. Prin urmare, nu și-a meritat banii dați, da e vorba strict de varianta mea de gel de duș.
         Nota mea pentru produs: 4 / 10.

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Eu l-am incercat asa, oarecum la plesneala din sortimentele gasite prin Kaufland in momentul respectiv. Mai am unul inceput acum in decembrie, dar imi place mult mai mult.

      Ștergere
  2. nu am mai folosit un gel de dus dove de multicel! de fapt, cred c-am avut maxim 5 in toata viata mea. prefer alte firme, care fac treaba si pe bani mai putini

    RăspundețiȘtergere