joi, 22 decembrie 2016

Review: Antiperspirantul Gerovital H3 Evolution Diamonds


      Hello! Cum mai sunteți? Pentru că Movie Maker-ul nu mă mai ajută, chiar doream să apuc să vă „delectez” cu câteva video-uri marca proprie a subsemnatei, am ajuns la concluzia că mai bine vă descriu un produs pentru a mă încadra în ritmul meu de o postare la 2 zile.
      Pentru această seară mi-am repropus să scriu câteva cuvinte despre ultimul antiperspirant terminat căruia încă nu i-am dedicat vreo recenzie, și anume Gerovital H3 Evolution Diamonds. Țin minte că l-am cumpărat acum ceva vreme de prin Kaufland, cred că prin octombrie sau așa ceva, cu maxim 7 lei, fiind la ceva promoție, dar în mod normal nu e extraordinar de scump, dar nici ca un produs Balea sau Cien. Bine măcar că le-au mai redus, acum un an jumate erau destul de scumpițe la 10 - 11 lei.
    Despre miros nu e mare lucru de spus, e cam sintetic, dar, totuși, îmi place cel și cel mai mult dintre cele trei versiuni (Sapphire, Pearl, Diamonds), în sfârșit c-am dat peste versiunea care cică mă impresionase atât de mult acum ceva timp, adică cam pe la începutul lunii iunie 2015 (aka eram stresată cu licența, cică). Dar mi se pare feminin.
    La capitolul protecție stă așa și așa, vreo 5 - 6 ore e ok, mai mult mi-aș dori ceva de situație de urgență prin poșetă, dar numai așa, mai mult pentru liniștea mea sufletească. De recumpărat nu știu dacă-l recumpăr, îmi place mult mai mult cel Natural, tot a celor de la Gerovital.
     Per ansamblu, primește tot o notă de 9 / 10.

2 comentarii:

  1. n-am avut pana acum deodorantul asta. de obicei aleg rexona men, face cel mai bine fata. acum, ca e mai racoare, am un deo de la balea, care miroase tare fain. de protejat... asa si asa

    RăspundețiȘtergere