luni, 28 decembrie 2015

Ce-am mai făcut în săptămâna ce-a trecut #12

         Hello! Ce mai faceți?
         Deși a fost săptămâna Crăciunului, nu prea am reușit să intru în atmosfera aceea de sărbătoare. Poate și din cauza faptului că a fost o vreme aiurea săptămâna asta. Pe cât a fost de frumos miercuri (se și vede în poze), pe atât de urâte au fosr următoarele trei zile. Doar ieri ce-a fost mai frumos, cu temperaturi de vreo zece - unsprezece grade prin Oradea.



        Ah, da, miercuri mi-a venit majoritatea mobilei din camere, dar a trebuit să trec pe la magazin din cauza unor mici probleme, așa încât toată ziua de miercuri n-am făcut nimic productiv; inclusiv mâncarea mea mi-am făcut-o joia dimineață înainte de ivirea zorilor.
        Singurul lucru cu care mă pot mândri e faptul că mai am doar un episod de văzut din sezonul al patrulea din „Arrow”, am văzut și „Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul” plus „Casino Royale” din seria James Bond, versiunea din 2006.
        Îmi făcusem planuri să văd o grămadă de seriale și filme de Crăciunul acesta plus să-mi fac temele, dar ghiciți ce? Abia aseară m-am pus să scriu documentația la unul dintre proiecte, care nici măcar nu e terminat în rest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu