Hire Me Direct

luni, 25 noiembrie 2019

Review: Balsam de păr profesional Cien cu ulei de nuci de Macadamia


Hello! Cum mai sunteți?

Pentru astăzi m-am gândit să scriu câteva cuvinte despre primul dintre cele două balsamuri de păr profesionale a celor de la Cien. Cel puțin, eu două am găsit prin Lidl-ul de lângă mine, dacă sunt mai multe, probabil nu le-au adus pe toate din gamă.


Prima variantă încercată de mine este aceasta cu ulei de nuci din Macadamia. Produsu vine într-un recipient de tip tub cu 200 ml de balsam în el și costă doar 8 lei. Îmi place destul de mult ambalajul, tubul fiind creat dintr-un plastic destul de maleabil care te ajută destul de mult să scoți produsul din ambalaj. De asemenea, îmi place și cantitatea de produs.

Eu nu știu exagerat de multe lucruri despre ingredientele „bune” pentru păr, dar îmi place faptul că balsamul îmi lasă părul mai moale și mă ajută cu descurcatul părului. Cât despre cât e de spornic tubul de 200 ml, depinde foarte mult de lungimea părului fiecăruia și cât de mult produs ne place să folosim la fiecare spălare; pe mine, un asemenea tub mă ține cam o lună, o lună și jumătate, depinde și cât de des mă spăl pe cap și cât produs scap. 


Prin urmare, acesta este unul dintre produsele cumpărate și recumpărate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu