miercuri, 8 august 2018

Review: Demachiant bifazic Cien

Hello! Cum mai sunteți? Deși e o perioadă călduroasă nu doar prin România, ci și cel puțin prin toată emisfera nordică, am hotărât să vă vorbesc astăzi despre acest demachiant bifazic de la Cien deoarece o dată publicat și lăsat publicat, acesta va rămâne în istoria blogului și veți putea citi recenzia oricând veți avea nevoie.


Demachiantul fiind produs de cei de la Cien, se găsește doar în Lidl la 6 lei pentru 100ml. Produsul vine într-o butelcuță de dimensiuni reduse, ceea ce este mai deranjant la ambalaj fiind modalitatea de închidere deoarece capacul îți lasă falsa impresie că ar fi deschis chiar și când e închis. Partea uleioasă e colorată în albastru ca în cazul multor produse de acest gen pe care le-am întâlnit. 


Bifazicul îndepărtează bine machiajul waterproof (aici referindu-mă în special la mascara waterproof) plus rujurile lichide mate din gama Longstay a celor de la Golden Rose. Iar având în vedere raportul dintre cantitate, preț și ceea ce face, nu e de mirare că e a doua oară când l-am recumpărat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu