miercuri, 13 aprilie 2016

Review: Sapunul solid cu pink grapefruit din Lidl


        Hello! Cum mai sunteți? Haideți, e mijlocul săptămânii, nu mai e mult până în week-end, trece și ziua de azi cumva.
        Pentru azi am pregătit o scurtă recenzie pentru un produs pe care-l consideram a fi cu miros revigorant, dar m-am înșelat: săpunul cu grapefruit roz din Lidl. Cum menționam și în cazul celui cu lămâie, habar n-am de firmă, așa că nu mă întrebați.
        E luat astă-vară din Lidl cu 1,99 lei (nu-l găsesc prin niciun articol), dar abia acum, în martie i-a venit timpul spre folosire. Într-un fel, e mai ok, vara prefer mai degrabă aromele mai proaspete. Mă așteptam ca și acesta să aibă un miros mai proaspăt, mai fresh, dar am dat peste un săpun cu miros dulceag și artificial. Asta este, mai dau și eu rateuri, nu-i așa? Sincer, viața n-ar mai fi așa frumoasă fără câteva rateuri.
        Sinceră să fiu, în ciuda faptului că e foarte spornic, nu cred că l-aș mai recumpăra, caut alt miros la săpunurile solide.
        Nota mea pentru produs: 7 / 10.

2 comentarii:

  1. Eu nu prea luam sapunuri solide, dar in ultima vreme au inceput sa imi placa. Momentam am unul de la Dove, care mai are un pic si isi da duhul, Creme Oil Supreme sau ceva asemanator. Miroase bine, dulceag insa, si lasa pielea moale si curata.
    PS: cred ca ai programat postarea asta, daca nu, felicitari ca esti asa matinala. Eu de abia reusesc sa ma trezesc la 7 si jumate dimineata, si nu-s in stare de nimic pana nu ma droghez cu un canoi de cafea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de prin ianuarie - februarie 2015 îmi programez în proporție de peste 90% postările

      Ștergere