vineri, 15 aprilie 2016

Review: Crema de dus Cien cu ulei de argan


        Hello! Cum mai sunteți? Vă ziceam miercuri că vine și week-end-ul nu? Ei bine, ne bate la ușă...
        Pentru azi vă povestesc și eu despre gelul de duș cremos de la Cien cu ulei de argan, vi-a mai povestit și Alina lui Brumărel despre această serie limitată de produse Cien aici și aici. Se pare că eu sunt mai înceată ca ea, sper să nu vă supărați prea rău pe mine pentru asta. Abia sâmbăta trecută am terminat sticla mea, așa încât o să-l vedeți și în articolul „Preferatele lunilor martie și aprilie”, alături de alte produse despre care nu credeam c-o să le mai termin vreodată din două motive: sunt foarte spornice și aveam prea multe produse din aceeași categorie începute în același timp.
        Despre acest gel de duș pot să vă spun că e chiar cremos, se simte ok pe piele, are un miros destul de artificial pentru mine dar asta e. A costat cred că 4,49 lei sau 4,99 lei, nu mai știu exact, vi-am povestit în acest articol legat de cumpărături, cred că gama a fost lansată undeva în intervalul 1 - 21 februarie dacă nu mă înșel, nu mai țin bine minte faza.
        Mai multe nu vă pot spune despre gel, a fost un produs mediocru în viziunea mea, Alina lui Brumărel mi-a lăsat impresia c-ar fi înnebunită după măcar o parte din produsele gamei, dacă nu chiar după toate, dar fiecare cu propriile gusturi și asta ne face atât de interesanți.
        Nota pe care o acord produsului: 8 / 10.

2 comentarii:

  1. Produsele Cien mi-au placut. Acum, gusturile in ceea ce priveste aromele, nu sunt discutabile, apartin fiecaruia. Mie mi-au placut cele de citrice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de exemplu, și mie mi-au plăcut Orange Sky și Lemon Kick, dar cu acesta cu ulei de argan n-a fost nici love nici hate, a fost oarecum între ele

      Ștergere