marți, 12 aprilie 2016

Review: Samponul Nivea Fresh Energy


        Hello! Hello! Cum mai sunteți? Pregătiți de această săptămână? Eu am început niște schimbări, vi-am povestit pe lung ieri despre toată faza asta, sper să țină... 
        Dar nu despre asta e vorba azi, ci despre șamponul Nivea Fresh Energy. L-am luat din Kaufland, vi-am povestit în acest articol despre achiziția respectivă de cosmetice, nu mai țin minte cât costa atunci acest șampon dar vineri am văzut în Kaufland produse asemănătoare de la Nivea cu 9,99 lei, deci probabil pe acolo se învârte și prețul acestuia. 
         Acesta mi se pare a fi un șampon de curățare în profunzime, face o treabă bună pe partea asta chiar dacă folosesc masca de păr Kallos cu cheratină pentru vârfurile mele mai uscate. Și în plus, mi se pare că miroase a grapefruit. Totuși, pentru a-mi simți părul curat chiar și patru zile, în seara numărul doi folosesc și un fixativ de calitate decentă.
        Eu l-aș recomanda mai ales persoanelor cu păr gras / mixt fără probleme ale scalpului gen mâncărimi, iritații sau mătreață la schimbarea șamponului.
        Îi acord șamponului o notă de 9 / 10.

2 comentarii:

  1. Poate vara asta ii acord si eu o sansa, daca mai termin din ce am pe stoc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vezi că mie cred că-mi dă mâncărimi de scalp dacă-l folosesc de câteva ori la rând

      Ștergere