marți, 26 aprilie 2016

Review: Șampon reparator de la Kallos



        Hello! Cum mai sunteți? Vi-am tot promis recenzie și la acest șampon, care e cam gol, așa încât e momentul să și-o primească, e bine meritată din acest punct de vedere.
        În Oradea, produse Kallos în mgszine fizice nu am văzut decât în Auchan și în magazinul de cosmetice de la prterul Complexului Comercial Crișul: știu sigur că parmurile se găsesc în Crișul dar n-am dat de ele în Auchan, iar în Auchan găsesc chestii de machiaj și pentru păr după care n-am fost atentă în Crișul.

        Acest șampon l-am cumpărat prin februarie când aveam de-a face cu mult praf iar părul meu, destul de rezistent la chestii de-astea s-a revoltat totuși. Defapt, mă dusesem după mască de păr de la Kallos, dar am achiziționat pe lângă ea și șamponul acesta. Din câte-mi amintesc am dat pe el aproximativ 4,5 - 5 lei, l-am cumpărat datorită prețului că altfel nu cred că-l luam.
        Șamponul vine ambalat într-un tub, la fel ca și șampoanele Balea din DM, are 200 ml și e recomandat să-l terminăm în maxim 24 de luni de la deschidere. Are o consistență de gel incolor, cu miros dulce - ierbos cumva, parfumul fiind al cincilea ingredient din listă. Nu face multă spumă, din cauza asta cam risipesc produsul, dar spală gentil părul și nu-mi usucă prea tare vârfurile, iar aceste 2 lucruri mă intrigă deoarece am doilea ingredient din listă e sodium laureth sulfate.

        Nu știu dacă pot afirma că-mi place sau îmi displace produsul, nu e rău mai ales la prețul lui, Kallos-ul are produse mult prea ok la prețurile pe care le au, singura categorie care nu se încadrează la afirmația de mai sus fiind cea a parfumurilor, mi se par cam cu 10% - 15% mai scumpe decât aș da în mod normal pe asemenea produse la o asemenea calitate.
         De asemenea, sunt curioasă cum voi scoate ultimele picături de produs din tub... mă voi chinui să-l storc și totuși voi lăsa ceva ceva produs în tub sau îl voi tăia exact cum procedez mai nou cu tuburile de cremă de mâini. 
        Sincer, pot acorda o notă de 8 produsului.



Listă de ingrediente:
aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, parfum, methyl hydroxyethylcellulose, cocamide DEA, glycerin, propylene glycol, polyquaternium-7, panthenol, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid 

4 comentarii:

  1. Eu am inceput sa folosesc samponul acela nuantator, care teoretic face parul argintiu...dar bate spre mov :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca stiu la ce sampon te referi, Iguanitza vorbea despre un asemenea sampon. Totusi, vreau sa te intreb daca nu-l tii prea mult in par, poate de aceea bate spre mov.

      Ștergere
  2. eu folosesc balsamul reparator de la kallos, sunt mare fana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu nu tin minte sa fi observat balsamuri de par de la Kallos doar de sampoane si masti de par imi amintesc, asta probabil din cauza faptului ca nu cautam niciodata balsam de par cand eram in fata rafturilor cu cosmetice din Auchan.

      Ștergere