luni, 11 aprilie 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #26

        Hello! Cum mai sunteți? La mine e duminică, pe la 9 seara și mi-e un somn din acela care-mi dă ideea de a mă pune în pat 2 - 3 ore și de a reveni mai apoi în fața calculatorului și a-mi termina ceea ce mi-am propus pentru ziua aceasta. Și asta este foarte sincer...
        Dar hai să trecem peste asta acum, dacă tot suntem aici.
        Săptămâna asta a fost frumos afară, prin Oradea, sau măcar în prima jumătate a săptămânii, căci de vineri vremea a început să se strice puțin, în sensul că afară e noros deși până acum n-a plouat prin Oradea. Nu știu cum va fi vremea săptămâna viitoare, prognoza meteo a tot anunțat că vineri, sâmbătă și duminică ar fi trebuit să plouă dar deja vi-am zis deja că n-am văzut strop de apă de ploaie.
        Luni am reușit să ies puțin la plimbare chiar înainte de a ajunge pe la masterate, a fost foarte plăcut, iar marți am făcut o călătorie mai lungă cu tramvaiul în loc de plimbarea pe jos. Ah, da, și am ajuns la orele lui Ioan Mang abia pe la 17:20, deși aveam cu el de la 15:00 și tot nicio urmă de el pe la ore. Mă-ntreb cum se va sfârși asta căci deja trebuie ridicate foile de programare a examenelor. Eu nu știu să fi dat pe la orele cu noi semestrul ăsta, dar sper să ajung mâine pe la el, poate - poate vine la ore.



        Pe lângă asta am mai făcut parcă 2 drumuri până la mami și tot 2 până în Kaufland, iar de vineri m-am pus serios pe făcut teme și citit cărțile de la Biblioteca Județeană și nu numai, deși am constatat că una dintre cărțile împrumutate nu e pe placul meu așa că o abandonez, nu are rost să-mi mânânc timpul cu ceva ce nu-mi place. 
        De vineri încoace am început să adopt tactica agendei de lucru în care mi-am planificat cum să-mi împart timpul pentru teme și citit și mers la ore, încă mi-e greu să mă țin de planificare căci niciodată, până acum, nu mi-am mai planificat timpul. Dar cred că e timpul să încep să mă țin de planificări dacă vreau să am succes în a urma 2 mastere în paralel și a mai avea și un loc de muncă cu normă întreagă, nu-i așa? Și apropo, încerc să mă prind și cum să învăț organizat, căci nici asta nu prea am făcut până acum, am mai avut vreo 2 încercări pe termen scurt înainte de capacitate și de bacalaureat, dar nimic mai mult de atât.
        La sfârșit vă las pozele pe care le-am făcut din tramvai marți:






        Nu trebuie să-mi spuneți că-s cam dezolante, asta am constatat-o și de una singură!

4 comentarii:

  1. Am ajuns la concluzia ca si mie imi trebuie putina organizare, ca am luat-o rau pe aratura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mai am nevoie de puțină practică, încă nu reușesc să fac chiar tot ceea ce-mi propun...

      Ștergere
  2. Chestia asta cu organizarea nu mi-a intrat in reflex inca. Mai avem de lucrat. Se pare ca omul nu este facut sa munceasca dupa plan. Can in jurul nostru totul este aproximativ cum sa incerci sa planifici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu îs cam în urmă cu temele și proiectele de master, nu știu cum să-ți explic...

      Ștergere