miercuri, 10 februarie 2016

Review: Antiperspirantul Lady Speed Stick Natural & Protect


        Hello! Cum mai sunteți? Eu mă simt destul de eliberată știind c-am terminat cu examenele pentru următoarele câteva zile măcar, acum putând să mă ocup mai bine de apartamentul din Rogerius, de blog și de cărțile pe care mi-am propus să le citesc în acest an.

        Astăzi vreau să vă vorbesc despre antiperspirantul Lady Speed Stick Natural & Protect, antiperspirant pe care l-am luat de la mami deoarece ea nu-l mai folosea și mi-ar fi părut rău s-ajungă aproape neatins în coșul de gunoi, chiar dacă mai aveam două antiperspirante din aceeași categorie, a aromelor proaspete. Defapt, trei antiperspirante din categoria fresh, dacă e să includ și varianta mini a a Gerovitalului H3 Fresh.

        Produsul Lady Speed Stick mi se pare a fi eficient pe mine, îi simt parfumul timp de vreo 5 - 7 ore bune, mirosul neplăcut instalându-se mai târziu, deci îmi place protecția oferită de el, mai ales că eu transpir mult. Mirosul este unul proaspăt, foarte ușor pudrat, dar pot spune că e ok spre îmi place. În general, văd că îmi plac măcar câteva dintre produsele celor de la Lady Speed Stick, iar asta aproape că spune ceva despre mine, de obicei sunt genul de persoană care zboară din floare în floare cu o mulțime de produse. Un singur lucru nu vă pot spune referitor la produs: prețul, din cauza faptului că nu eu am achiziționat produsul.

        Nota acordată produsului este nouă.

4 comentarii:

  1. Sora mea e mare fan al produselor Lady Speed Stick si asta de cativa ani buni. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu momentan testez si iar testez, inca nu mi-am gasit o combinatie castigatoare

      Ștergere
  2. Nu l-am incercat pe acesta, dar am incercat varianta cu aloe si nu mi s-a potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot ce se poate sa gasesti un antiperspirant Lady Speed Stick care sa ti se potriveasca, daca continui... cred c-ai patit cu Lady Speed Stick ce-am patit eu cu Nivea

      Ștergere