marți, 24 mai 2016

Review: Gelul de duș Cien Bergamot & Cedarwood



        Hello! Știu, produsul de azi face parte dintr-o colecție care era de actualitate prin ianuarie - februarie în Lidl, dar eu abia acum reușesc să-l consum, am tot dat peste alte produse pe care să le consum, am avut grijă să mă aprovizionez ca lumea cu cosmetice, din câte se pare.

        Gelul acesta de duș făcea parte dintr-o colecție de 3 geluri de duș, mai existau unul roz și unul cred că galben, dar eu n-am mai dat de ele când m-am pus pe cumpărat, defapt cred c-am mai văzut vreo 2 sticle din varianta roz care nu mă dăduse pe spate. Inițial au fost introduse la vreo 4,50 lei sticla de 300 ml, dar de la un moment dat n-au mai reușit să le vândă pe acestea albastre așa că le-au redus la vreo 3,30 - 3,50 lei și până la urmă s-au scăpat și de albastre.
        Ceea ce m-a atras la acest gel e mirosul proaspăt, destul de masculin cred, dar e extraordinar după părerea mea. Recipientul e cilindric, mi se pare o formă foarte bună, se poate lua în mână perfect. Sistemul de dozare e conceput ca acționare prin apăsare, îmi amintește de sistemul de dozare a fostelor geluri de duș Camay, pe care le-am avut acum nouă ani jumătate și mi se pare interesant. Produsul este un gel obișnuit, incolor - doar sticla e de nuanță albastră -, face destul clăbucet cam ca toate gelurile de duș Cien. Plus că se consumă cam greu.

         Altceva nu știu ce-aș mai putea adăuga descrierii produsului.
         Nota acordată produsului: 10 / 10.

2 comentarii:

  1. am mai vazut la cineva gelul asta de dus, produsele cien sunt destul de laudate! eu nu l-am luat pe acesta, nu am avut curiozitatea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fiecare cu propriile gusturi, defapt nici eu nu mi-as fi bagat nasul in ele daca n-ar fi fost la reduceri

      Ștergere