duminică, 15 mai 2016

Preferatele lunilor martie și aprilie

        Hello! Cum mai sunteți? Știu că am întârziat jumătate de lună cu acest articol, dar asta este. Motivul pentru care am dorit să fac un articol „Preferatele lunii” comun pentru martie și aprilie a fost faptul că nu prea am reușit să strâng prea multe recipiente și chiar nu doream să citesc ceva de genul cum ai terminat 4 geluri de duș într-o lună iar 2 luni înainte n-ai terminat niciunul. Vor fi multe poze, așa încât vă îndemn să vă luați ceva bun de ronțăit sau de băut.


        Șervețelele umede Wickies (review) nu cred că mai au nevoie de vreo prezentare, sunt deja cliente fidele cam ale fiecărei ediții din „preferatele lunii”, sunt, în general, cam cele mai ieftine șervețele umede în pachet mare, momentan găsindu-se cu 2,60 sau 2,69 lei în Kaufland.
        La fel ca și în cazul șervețelelor Wickies, și șervețelele umede Amelia (review) sunt cliente fidele, sunt, în principiu, cele mai ieftine șervețele în mărimea travel size, găsindu-se cu doar 66 de bani prin Kaufland.
        Șervețelele umede Softino (review) sunt disponibile în Lidl, miros ok dar costă peste 3,00 lei, așa încât le cumpăr mai rar din această cauză.
        Șervețelele umede frotto (review), în variantă travel - size, se găsesc tot în Lidl, eu le prind tot cu 95 de bani, deci pe 2 pachețele din astea aproape poți să cumperi 3 de la Amelia. Avantajul frotto constă în diversitate.


        Șervețelele uscate marca proprie Kaufland sunt departe cele mai ok, costă 2,50 lei cutia de 150 de șervețele iar mie îmi place și faptul că se poate observa câte ți-au mai rămas în cutie.


        Gelul de duș cremos cu ulei de argan de la Cien (review) mi-a plăcut și nu prea, avea un miros sintetic și amărui, e destul de complicat să vă explic dacă nu l-ați încercat și voi.
        Gelui de duș Nivea creme care (review) a fost o surpriză oarecum plăcută, chiar a fost hrănitor și-mi lăsa pielea moale, doar că beneficiază de acel miros clasic Nivea care mie chiar nu-mi place și asta este.
        Gelul de duș Sensitive marca proprie Kaufland (review) a fost așa și așa, miros artificial și totuși spornic. Mai multe nu prea știu ce să-i mai reproșez acum.
        Gelul de duș Lemongrass marca proprie Kaufland (review) a fost tot așa ca și suratul Sensitive, spornic, dar cu miros artificial cred că de bomboane (dropsuri) cu lămâie.


        La capitolul ceaiuri am avut ce termina dar am două mici scuze: am fost gripată și au fost două luni.
        Despre ceaiul Earl Grey de la Dukat (review) am cuvinte numai de laudă, am și făcut un review pentru el.
      Ceaiul verde simplu de la Dukat o să-și primească și el un review, nici nu știu dacă nu am vorbit despre beneficiile ceaiului verde pe blogul despre cafea.
       Ceaiul de soc a fost o descoperire, nici nu știu de la ce firmă a fost al meu, o să-și primească și el un review împreună cu beneficiile lui pe blog.
        Ceaiul de tei e ceai de tei, nici nu știu dacă o să vorbesc despre el.
       O altă descoperire a fost ceaiul cu piersici și mango luat din Penny, o să vă povestesc despre el căci chiar mi-a plăcut foarte mult.


        Deodorantul adidas pure lightness (review) a fost ok, l-am primit de la mami că ea nu-l prea folosea, e destul de floral - proaspăt, cică e un duplicat ieftin după DKNY be delicios.
        Apa de colonie tommy by Tommy Hilfiger tocmai ce și-a primit săptămâna aceasta review-ul pe blog, nu pot să zic că a fost rău, doar că nu era pe gustul meu.
        Apa de parfum Chalon albastru (review) este un duplicat ieftin după Davidoff Cool Water, are un miros proaspăt ușor masculin, în momentul în care am făcut pozele mai aveam cât să mă mai dau o dată sau de două ori deci ne luăm rămas bun, n-o să-l mai vedeți o perioadă, din iunie - iulie anul trecut a durat ceva să-l termin.


       Antiperspirantul Rexona stress control (review) a fost ok, foarte proaspăt, mi-a plăcut mult, la momentul la care am făcut pozele mai aveam puțin în el, probabil mă despart la sfârșitul lui mai și de el.
        Antiperspirantul Dove go fresh (review) a fost și el foarte ok, protecție bună și parfum care chiar mi-a plăcut, dar ne-am despărțit căci era gol.
       Antiperspirantul roll - on Active Fresh marca proprie Kaufland (review) a fost o mare greșeală, prea curând nu-l mai cumpăr în varianta roll-on, mirosea puternic a alcool și nici nu proteja mai deloc.
        Antiperspirantul Gerovital Natural (review) în varianta mini a fost bun, nu am ce să-i reproșez dar nici cu ce să-l ridic în slăvi, ne despărțim și gata.
        Antiperspirantul Gerovital Fresh în varianta mini (review) nu mi-a prea plăcut, l-am aruncat pe o treime neconsumat deoarece i s-a stricat „aplicatorul”. Un mare NU.


        Balsamul de buze Cien Classic (review) se găsește în Lidl la set de 3 bucăți, costând undeva la 9,40 lei tot setul. Pentru acești bani chiar se merită luat, mai ales dacă aveți cu cine să împărțiți setul sau sunteți genul de persoană care preferă să-și facă stoc de produse ca mai apoi să nu mai cumpere mult și bine.
       Rujul essence in the nude (review) a fost până la urmă un oarecare NU, se comportă mai degrabă ca un balsam de buze nu ca un ruj; nu știu cât costă la preț întreg, eu, l-am cumpărat cu o revistă și un fărduleț essence la 10 - 15 lei, nu mai țin minte.


        Despre aceste trei oje nu știu exact ce să zic, cea gri a trebuit aruncată căci s-a-ngroșat în ultimul hal, n-o mai puteam folosi; cea azurie e foarte mișto, am început s-o folosesc cam pe la sfârșitul lui martie când începuse să se mai încălzească, să intru în atmosferă estivală; oja în nuanță nude e foarte ok, am folosit-o să mai alternez celelalte două oje să nu mă plictisesc prea tare, cred că e destul de potrivită și pentru a fi purtată la școala generală / liceu.


Am folosit 2 sticluțe de dizolvant de lac de unghii cu acetonă de la ABC-ul din bloc până să-mi iau dizolvantul de lac de unghii fără acetonă Senzate din Kaufland. Acestuia din urmă nu-i fac încă review, am auzit multe plângeri mai agresive la bloggerițe mai cunoscute şi experimentate decât mine aşa încât vreau să-l testez pe îndelete înainte dea vorbi despre el.


        În lunile martie și aprilie am consumat undeva la 3 flacoane de apă de gură DentaPlus, una în varianta Mint și două în varianta Fresh. Le-am luat în perioada din martie în care au fost reduse cu aproape 50%, mai dorisem să-mi cumpăr încă un flacon din varianta Mint dar se epuizaseră până să ajung eu la ele sau mai bine zis nu știam că sunt expuse în 2 zone așa încât am rămas cu buza umflată, cum se spune. O să le dedic și loc un review pe blog, nu știu exact când.


        La capitolul săpunuri, am terminat 4 săpunuri în martie și aprilie, 2 săpunuri solide și 2 lichide, defapt unul dintre cele lichide a fost început din februarie; și am uitat să pozez flaconocul de săpun de săpun lichid Aile Sensitive (review), dar îl voi include în articolul pentru luna mai. 
       Săpunul lichid Cien Rose & Lavender (review) a fost superb, chiar îmi place cum mirosea, deși era un miros dulce.
       Săpunul lichid Cien Apple & Mint (review) a fost și el superb, mirosea foarte proaspăt, menta era foarte persistentă, merele nu prea s-au simțit.
       Săpunul solid Nivea Sea Minerals (review) a fost ok, cu miros artificial și culoare albastră, nimic impresionant sau de ridicat în slăvi, bine că ne-am despărțit.
       Săpunul solid cu grapefruit roz din Lidl (review) primește un mare NU din cauza faptului că mirosea dulceag și mai era și roz pe deasupra.


        La capitolul creme de mâini am fost foarte spornică, și asta deoarece am niște probleme cu pielea de pe mâini, deja cineva mi-a zis că e posibil să mă zgâriu în hârtie și să nu-mi dau seama sau să mă duc la doctor că s-ar putea să am dermatită de contact, mai ales c-am observat că am problemele abia de când m-am mutat în Rogerius.
       Balsamul după plajă cu ulei de cătină de la plantactiv nu-și va primi momentan review pe blog din simplul motiv că nu l-am folosit pentru destinația lui principală, ci ca cremă de mâini; nu zic că utilizarea pe care i-am dat-o nu m-ar ajuta la un review, doar că nu ar ieși ceva ok și profesional.
        Crema de mâini Regenerating de la Blanchette B (review) o știți deja, am mai scris o grămadă despre ea, ne despărțim precum se vede în poză, a și trebuit să-i tai tubul să scot ultimele aproximativ 20 de procente din produs, nu-mi place să arunc chiar atâția bani pe fereastră.
        Crema de mâini și față de la Geroroyal nu o folosesc de exagerat de multă vreme așa încât va dura până să-i fac un review dar e semigrasă și destul de ok, chiar prea ok la cei aproximativ 2 lei cât costă în Carrefour.
        Balsamul de mâini de la Sandel (review) îl știți deja, a fost light și mai degrabă potivit pentru vară, mă despart și de el, se vede că și el a suferit operația de tăiere să îl termin în totalitate.


        Acestea sunt produse random, nu prea le-am putut împărți în prea multe categorii.
        Fixativul de la Taft l-am folosit mai mult pentru a prelungi timpul dintre două spălări pe cap, pentru îmblânzirea firelor de păr rebele și a sprâncenelor.
        Crema matifiantă & hidratantă de la Farmec... chiar nu știu ce să vă scriu despre ea, va mai dura o vreme.
        Șamponul uscat Kallos GoGo (review) s-a dus și el, a fost iarăși un produs ok, m-a ajutat și el să nu mă spăl tot la 2 zile.
        Uleiul de protecție solară de la Cien a fost și un pic folosit lunile astea, l-am folosit astă - vară cu precădere, urmează și despre el un review, să țin minte că atât acest ulei de protecție solară cât și spray-ul de protecție solară n-ar trebui folosite pe caniculă că n-au UVB.


         Nici pe acestea n-am reușit să le încadrez în categorii separate.
         Am consumat aproape 2 pachețele de bețișoare de urechi marca proprie Kaufland, 150 sau 160 de bețișoare la 1,50 lei, îmi pare rău că n-am profitat la un moment dat de reducerea la 90 de bani dar nu întotdeauna suntem la punct cu promoțiile.
         Șervețelele demachiante pentru ten normal / mixt marca proprie Kaufland le-am luat în aceeași săptămână de reduceri la apa de gură DentaPlus, și acestea erau parcă la 1,89 lei, vreau să le încerc și pe cele pentru ten sensibil / uscat și să fac review-ul împreună, deci mai trebuie s-așteptați.
         Masca de față Hydro marca proprie Kaufland (review) o folosesc pe post de cremă de noapte, e ok, dar cam grasă pentru tenul meu gras / mixt.
          Și un sul de prosoape de bucătărie folosit pentru diverse chestii cosmetice.

        Acestea sunt preferatele lunilor martie și aprilie, sper că nu v-ați plictisit prea tare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu