marți, 10 mai 2016

Review: EDC tommy by Tommy Hilfiger


        Hello! Cum mai sunteți? Eu sper c-am reînceput în mod serios să lucrez pentru blog, chiar dacă de cele mai multe ori scriu câteva articole unul după altul și le programez să apară în fiecare zi. E mult de spus cât de greu îmi e să mă pun la lucru, vi-am mai povestit în articolul de ieri ce probleme mari am cu procastinarea asta, bat-o vina s-o bată! Dar să revenim la subiectul postării de azi: apa de colonie tommy a lui Tommy Hilfiger.

        Această apă de colonie am primit-o pe la sfârșitul lui noiembrie de la o rudă în vârstă care chiar n-a știut să accepte un refuz oricât am încercat eu cu drăgălăşenia (în general, sunt genul de persoană mult prea dureros de directă, spun ce-am de zis chiar dacă tai în carne vie, nu-mi prea place să fiu ipocrită în sensul de a-i zâmbi cuiva ca un îngeraș ca de fapt să mă gândesc cum să strâng persoana respectivă de gât). Nu am avut cui s-o dau așa că am folosit-o eu, chiar dacă e un produs masculin. 

        Produsul are note de citrice picante, afine, spearmint (văd că Google-ul a tradus-o ca izmă), blue grass, lavandă, plăcintă de mere (și eu am rămas wtf când am citit asta) și scorțișoară.
        Persistența produsului nu e nu știu ce, dar e de înțeles deoarece e doar o apă de colonie. Pe pielea mea cred că ține cam 2 - 3 ore să zicem, dar se ia pe haine foarte ușor unde chiar ține mirosul cel puțin toată ziua, sau cel puțin eu îl percep toată ziua din simplul motiv că e pe propriile haine de pe mine. 

        Ce-i drept, nu sunt fana acestui produs, probabil din simplul motiv că are un miros prea masculin pentru preferințele mele, dar îl mai folosesc din când în când, iar în 5 luni am reușit să folosesc destul din produs, mai ales că are abia 30 ml iar asta a ajutat foarte mult. Cred că până la sfârșitul lui iunie îl voi termina.

        Nu știu exact ce notă să-i dau, probabil 6 / 10 sau 7 / 10.

4 comentarii:

  1. Nu imi place sa primesc parfumuri drept cadou. Mi se pare ca e ceva personal. :)) Cu toate astea, am o colectie maricica, toate primite cadou. Sterg laptopul si telefonul cu ele, uneori si oglinzile. :)) xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rar, mai am obiceiul de a da mai departe cosmeticele pe care le primesc și eu, sau chiar pe cele pe care le-am folosit o singură dată doar să constat că nu mi se potrivesc mie dar nu ar scârbos să le dau către alții: de exemplu dau mai departe parfumuri sau chestii de genul, dar nu și farduri sau rimel sau dermatografe.

      Ștergere
  2. sunt de acord cu mada, cred ca parfumurile e bine sa le cumperi singura... dar nah, vorba ta, rudele nu prea ai cum sa le refuzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea e că eu chiar îi tot ziceam doamnei în vârstă că n-am nevoie de apa asta de colonie dar ea tot îmi îndesa sticluța în buzunarul gecii care se afla pe un scaun din biserică (cred c-am uitat să menționez că faza s-a-ntâmplat chiar înaintea începerii parastasului bunicii care mă lega de respectiva doamnă).

      Ștergere