luni, 9 mai 2016

Ce-am mai făcut în ultima săptămână #29

        Hello! Cum mai sunteți? Nu știu dacă o să fie o postare prea lungă, la mine e aproape 00:30, mi-ar plăcea să mă culc și eu puțin.
        E și vina mea că e atât de târziu, mi s-au adunat o grămadă foarte mare de lucruri în cap, am multe teme de făcut și mai am doar, și subliniez doar, 4 săptămâni până la sesiune, deci trebuie să fie toate gata până atunci. Mă bucur că monsiur Mang ne cere doar un referat, i-l țâp pe cel de la Securitatea comerțului electronic doar cu pagina de gardă schimbată, asta este, dacă abia în săptămâna 9 - 10 poate să ne zică și el ce are chef să ne ceară. Și aflai și de ce nu dă nas în nas cu noi: e prea ocupat cu propria campanie pentru prefectura Bihorului, închipuiți-vă. La referatul respectiv mai am de schimbat pagina de gardă și să scriu vreo 3 rânduri de concluzii, și am terminat 2 din cele 8 lucruri pe care știu că trebuie să le fac pentru facultate.


        Apoi, mai trebuie să piscălesc puțin, sper că puțin, la un progrămel și să-i fac 4 - 5 pagini de documentație, defapt nici nu știu dacă trebuie sau nu documentație, așa încât mai bine o fac decât să mă trezesc că mi-o cere și n-o am făcută. Deci concluziile de mai sus, pagina de gardă și astea ar trebui să mă țină ocupată doar mâine și am terminat 3 teme, mai am de făcut 5 lucruri de făcut dintre care unul extraordinar de urgent și important și unul mai neimportant.


       În rest, am cam rămas în urmă cu postările pe blog și nici n-am avut tragere de inimă să scriu. plus că luni și marți sau duminică și luni, nu mai țin minte exact, mi-a făcut laptopul figuri și n-am putut lucra defel.
       La capitolul cărți am terminat „Percy Jackson și Olimpienii 1: Hoțul fulgerului” de Rick Riordan, a fost bestială cartea și cam atât.



       Azi am simțit lipsa unei curse de Formula 1, dar asta e, nu pot nici echipele să concureze săptămânal timp de 9 luni încontinuu.


       În ultimele 2 săptămâni am mai făcut o grămadă de vizite prin Auchan, Kaufland și Penny, dar doar 2 produse sunt interesante.


        Și am mai văzut în folderul cu pozele pentru acest articol 2 poze cu accesorii pe care le-am purtat, poate le găsiți interesante:


Brățara - aici.
Cerceii - Bănuțel.
Broșa - mărțișor de acum 1 - 2 ani, nici nu mai știu ce și cum cu el.


Cercei - aici.
Brățara - aici.

6 comentarii:

  1. Ce ocupata esti. Spor la treaba! Cerceii si bratara sunt superbi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Deși puteam să mă pun la lucru mai cu spor ceva mai repede.

      Ștergere
  2. treaba cu facultatea ma depaseste... dar cu o F1 nu te-as refuza :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh! Știi ce greu găsesc pe cineva pasionat de Formula 1 prin zonă? Și nici nu am resurse să fac un blog nișat pe Formula 1...

      Ștergere