Hire Me Direct

marți, 2 iunie 2020

Review: Antiperspirant roll-on Bevola OriginalHello! Cum mai sunteți? Știu că uneori este mai greuț puțin să revii la lucru după un week-end prelungit, mai ales când altul se întrevede în zare, dar sper că următorul week-end prelungit să fie o rază de speranță pentru voi.

Astăzi tot un subiect mundan aș dori să dezbat, și anume să scriu o recenzie pentru antiperspirantul roll-on Bevola Original. Am cumpărat produsul prin februarie sau început de martie din Kaufland, pe când afară era mult mai răcoare în comparație până și cu acest mai și început de iunie mai neobișnuite. Căutam de acea dată un produs ceva mai ieftin dar care să aibă în compoziție săruri de aluminiu deoarece știu că aceste produse îmi sunt mai potrivite decât cele pe bază de alcool. Nu vreau neapărat să promovez doar produsele pe bază de săruri de aluminiu, înțeleg că nu sunt pentru toată lumea din varii motive, doar că sunt o alegere personală în acest moment al vieții mele.

Precum am mai menționat, am cumpărat acest antiperspirant din Kaufland, Bevola fiind marca lor proprie. Produsul a costat undeva între 3 și 4 lei, fiind un roll-on. Precum știți, în sezonul rece sau pe timp de noapte mai folosesc produse de tip roll-on sau stick deoarece nu transpir chiar atât de excesiv, prin urmare pot să cobor ușor gradulde eficiență ale produselor. Această variantă, Original, pot spune că a avut un parfum discret, care bănuiesc că cu greu ar fi putut fi observat de cei din jurul meu. Ca și protecție, a fost ok pentru perioada în care l-am cumpărat și folosit, puteam sta măcar 6 ore fără griji, dar nu l-aș vedea potrivit pentru temperaturi exterioare la umbră de 30+ grade.

Ca și concluzie, este un produs ok, merită încercat de persoanele care nu au probleme severe cu transpirația, iar eu mă bucur că l-am încercat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu