sâmbătă, 9 septembrie 2017

Un gel de duș citric pe timp de vară


           Hello! Cum mai sunteți?
        În ultima vreme am decis să vă scriu câteva cuvinte despre multe produse tocmai în ideea că sunt foarte multe deja terminate, n-aș vrea să uit amănunte importante din experiența folosirii lor, apoi deja am filmat o parte din aceste produse consumate.
        În campania Avon curentă (care a început în data de 7 septembrie), acest gel de duș Citrus Zing de la Avon în varianta mică de 250 ml costă 8 lei. La capitolul spălat spală bine. La capitolul parfum, miroase a mandarină, dar și a ceva mai amărui, gen grapefruit sau ceva asemănător. În schimb, e deranjant sistemul de dozare, capacul se deschide enorm de greu cu riscul de a-ți rupe unghiile iar produsul curge foarte greu din cauza orificiului care chiar nu știu cum să vă explic că arată. 
         La cum se comportă per ansamblu, mi se pare un pic cam mare prețul, 8 lei pentru 250 ml, chiar și promoția de 3 geluri de duș cu dar 18 lei e cam piperată. Singurul motiv pentru care eu l-am luat a fost promoția pe set (set la 23 de lei sau așa ceva) format din gelul de față și un EDT la 50 ml care speram să fie ceva de capul lui și m-am copt puțintel.
          Nota mea: 7 / 10.

2 comentarii: